Від довгих локонів до “хлопчачого” чубчика: найкращі зачіски куми Володимира Зеленського Олени Кравець (ФОТО)

Актриса та зірка "Кварталу-95" полюбляє експериментувати зі своєю зовнішністю. Пригадуємо найвдаліші зачіски куми чинного українського президента Володимира Зеленського Олени Кравець

Олена Кравець здобула популярність серед українців на сцені гумористичного проєкту “Квартал 95”. Довгий час публіка спостерігала за творчою діяльністю відомої актриси. З роками змінювався не лише рівень професіоналізму, а й зовнішність зірки. Ні для кого не секрет, що найкраща подруга Олени Зеленської полюбляє експерименти з зовнішністю. Пропонуємо пригадати найвдаліші образи актриси “Кварталу”.

“Хлопчачий” варіант

Одна з найкоротших зачісок Олени Кравець
Одна з найкоротших зачісок Олени Кравець

Навесні минулого року знаменитості захотілось кардинально змінити свій імідж. Так, Олена Кравець влаштувала справжній сполох, коли показала шанувальникам коротко підстрижене волосся. Зірка зробила боб-каре з симпатичним чубчиком.

Довгі локони

Олена Кравець з довгим волоссям
Олена Кравець з довгим волоссям

Відома українська гумористка належить до того типу людей, яким пасує буквально все. Олена Кравець однаково ефектно та неймовірно виглядає і з коротким волоссям, і з довгими жіночними локонами. В актриси ніколи не було дуже довгого волосся, проте навіть така довжина вдало підкреслювала зовнішність зірки.

Каре

Зірка Кварталу 95 з каре
Зірка Кварталу 95 з каре

Іноді важливо вчасно зупинитись та віднайти “золоту середину”. З такою зачіскою зірка ходить зараз – волосся середньої довжини трішки спадає на плечі Олени Кравець. Варто зазначити, що актрисі дійсно пасує така зачіска, оскільки вона ідеально підкреслює риси її обличчя.

Перевтілення в іншу людину

Несподіваний експеримент Олени Кравець з зовнішністю
Несподіваний експеримент Олени Кравець з зовнішністю

Ми вже зазначили, що Олена Кравець любить перевтілення та експерименти зі своїм зовнішнім виглядом. Якщо ви досі не вірили, що зірка настільки смілива, то саме такий вигляд вона мала на телепроєкті Танці з зірками.

Пишна зачіска

Незвичайна зачіска Олени Кравець
Незвичайна зачіска Олени Кравець

Знаменитість вміє вражати своїх шанувальників не лише акторською майстерністю та відмінним почуттям гумору, а й власною креативністю. Одного разу Олені Кравець захотілось більшого об’єму волосся, тому вона зробила сміливу та незвичайну укладку.

Зібране волосся

Найпопулярніша зачіска Олени Кравець
Найпопулярніша зачіска Олени Кравець

Втім, найчастіше знаменитість можна побачити все-таки з заколотим волоссям. Зірка часто збирала відрослі локони та фіксувала їх стильними шпильками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини