Проміняв Злату Огнєвіч на її молодшу копію: відомо, з ким зустрічається переможець Холостячки-2 Задворний

Переможець другого сезону популярного реаліті-шоу Холостячка показав, з ким почав зустрічатись. Виявилось, що дівчина Андрія Задворного вдвічі молодша за Злату Огнєвіч

Минулого тижня переможець другого сезону Холостячки оголосив про початок нових стосунків. Вперше після розриву зі своєю колишньою Андрій Задворний повідомив деталі особистого життя. Так, знаменитість показав фотографію зі своєю новою дівчиною, проте на кадрах не було видно ні її обличчя, ні навіть натяку на те, хто вона є. Спершу здавалось, що Задворний зустрічається буквально з копією української співачки, проте з’ясувалось, що насправді дівчина її повна протилежність.

Хоча Андрій Задворний спеціально уникав того, аби шанувальники дізнались про його нове кохання, від пильних очей прихильників важко приховати щось настільки важливе. Так, користувачі мережі з’ясували, хто є новою обраницею Андрія Задворного. Виявилось, що дівчина є майже вдвічі молодшою за 36 річну Злату Огнєвіч.

Нові стосунки Андрія Задворного

У мережі почали ширитись кадри нової дівчини колишнього Злати Огнєвіч. Так, з’ясувалось, що серце Андрія Задворного полонила дівчина з Чернівецької області. 19-річна обранка переможця Холостячки-2 Юлія Поляк народилась та виросла у місті Сторожинець. Нині дівчина працює моделлю.

Так виглядає нова дівчина Андрія Задворного – не дуже схожа на Злату Огнєвіч
Так виглядає нова дівчина Андрія Задворного – не дуже схожа на Злату Огнєвіч

Більш того, на підтвердження їхніх стосунків, у мережі з’явилась фотографія ніжного поцілунку 33-річного Задворного та його 19-річної коханої. На кадрі пара позує в ресторані. Андрій Задворний ніжно обіймає свою нову кохану, поки вони насолоджуються компанією одне одного. Попри те, що фотографія вже почала “гуляти” мережею, ні Андрій, ні Юлія не підтверджують, але і не спростовують своїх стосунків.

Фото поцілунку Андрія Задворного та його нової коханою Юлії Поляк
Фото поцілунку Андрія Задворного та його нової коханою Юлії Поляк

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч і Андрій Задворний зустрічались лише півтора місяця після завершення телепроєкту. Причиною їхнього розриву стало те, що переможець другого сезону Холостячки розлюбив свою дівчину. Так, ініціатором розриву став саме Андрій Задворний. Злата Огнєвіч довго переживала розрив та врешті-решт впоралась із тим. Артистка зізнавалась, що навідувалась до психолога.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини