Шкіра та латекс обтягнули пишні форми: Камалія, Холостячка Огнєвіч, зірки Жіночого кварталу у зухвалих образах

Українські красуні завжди вміли підкреслити свою красу будь-якими можливими способами. Пригадуємо, як виглядають знаменитості у сміливих та іноді зухвалих образах

Представники шоубізнесу постійно намагаються одягтись якомога стильніше та красивіше. Зірки експериментують з фактурами, матеріалами, кольорами та багатьма іншими факторами. Пропонуємо пригадати, як артисти виглядають у вбранні, яке всі звикли вважати зухвалим.

Камалія

Спершу відома українська співачка може здаватись милою, спокійною та дуже домашньою жінкою. Так, Камалія заміжня та виховує разом зі своїм чоловіком двох дітей. Проте, в потрібний момент артистка може стати справжньою жінкою-кішкою. Так, наприклад, українська зірка виглядала на минулий Хелловін – у шкіряному корсеті та вампірській сукні.

Камалія в шкіряному корсеті
Камалія в шкіряному корсеті

А ось ще один сміливий та водночас стильний образ української знаменитості – чорні штани ідеально пасують до об’ємної білої сорочки з красивим поясом на талії.

Співачка у сміливому вбранні
Співачка у сміливому вбранні

Злата Огнєвіч

Українська співачка та головна героїня Холостячки-2 також вміє дивувати шанувальників несподіваними проявами справжніх рис характеру. Зірка не така сором’язлива та скромна, якою, на перший погляд, може здаватись. Це вона довела фотосесією у яскравому корсеті та чорних штанах.

Кадри з фотосесії Злати Огнєвіч
Кадри з фотосесії Злати Огнєвіч

Втім, українська співачка також вміє вражати вдалим поєднанням кольорів і фактур. Артистці вдалось зробити шкіряний костюм ніжним і жіночним. У такому образі артистка з’явилась на церемонії троянд під час знімання другого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”.

Злата Огнєвіч на Холостячці
Злата Огнєвіч на Холостячці

Ірина Сопонару

Шкіряні вироби – це не завжди про зухвалість. Саме це довела відома українська співачка, опублікувавши кадри у стильному костюмі з екошкіри кавового кольору. Зірка “Жіночого кварталу” позувала у вбранні без рукавів та у штанах цікавого крою.

Ірина Сопонару в шкіряному костюмі
Ірина Сопонару в шкіряному костюмі

Олена Кравець

Українська актриса в шкіряній куртці на крутому мотоциклі
Українська актриса в шкіряній куртці на крутому мотоциклі

Відома українська актриса та гумористка не полюбляє шкіряні штани, корсети чи інші елементи гардероба з цього матеріалу. Втім, виключенням стала стильна байкерська куртка. На особистій сторінці знаменитість показала, як виглядає з чорними сонцезахисними окулярами на очах, у шкірянці та на брутальному байку. Зірці безперечно пасує такий зухвалий образ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини