Молода дружина Павліка Репяхова поділилась фото з басейну: співак похизувався гарною фізичною формою (ФОТО)

Дружина відомого українського музиканта показала, як вони з Павліком розважились на курорті. В особистому блозі Репяхової з'явились кадри з басейну

Українська блогерка Катерина Репяхова здобула популярність завдяки своєму чоловікові Віктору Павліку. Після весілля з відомим співаком про дівчину дізнались тисячі українців і миттєво покохали її щирість, усмішку та добру натуру. Катерина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де завжди відверто показує шанувальникам, як проходить її з Павліком життя. Цього разу молода зірка показала кадри з курорту.

Репяхова з Павліком поїхали на відпочинок у гори

Дружина відомого українського музиканта повідомила на особистій сторінці, що вони з чоловіком вирушили на відпочинок у гори. Так, у блозі Катерини Репяхової з’явились кадри з гірськолижного спуску, де дівчина разом з коханим розважається. До слова, дружина Павліка повідомила радісну для себе новину – через 10 років після того, як вона навчилась кататись на лижах, у неї нарешті з’явився повний комплект для катання з лижами, палицями та іншим.

Історія з особистої сторінки Каті Репяхової в Інстаграмі
Історія з особистої сторінки Каті Репяхової в Інстаграмі

Дружина Віктора Павліка знімала ледве не кожен їхній крок, аби шанувальники мали змогу побачити, як вони проводять різдвяний вікенд. Після катання на гірськолижному спуску Віктор Павлік зі своєю дружиною вирішили приділити час своєму синові. Так, разом з маленьким Михайликом зіркове подружжя вирушило до басейну.

Катерина Репяхова показала не лише свій образ для відпочинку в басейні, а й опублікувала кадри свого зіркового чоловіка, коли той бавився з дитиною у басейні. Варто зазначити, що молода дружина українського співака ніколи не втрачає можливості звернути увагу публіки на те, що її чоловік у своєму віці насправді має дуже добрий вигляд.

Віктор Павлік у басейні зі своїм сином
Віктор Павлік у басейні зі своїм сином

Після відвідування басейну розважальна програма Катерини Репяхової та її чоловіка передбачала невеличку вечірку. На гірськолижному курорті Віктор Павлік виступив з невеликим концертом, на якому зібралось чимало людей. До слова, на курорті артисти також зустріли інше зіркове подружжя. Катерина Репяхова опублікували кадри з українською актрисою Ольгою Сумською та її не менш відомим чоловіком Віталієм Борисюком, які також виступали на тому ж концерті.

Катерина Репяхова з Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком
Катерина Репяхова з Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини