Експерти назвали головний колір 2023 року: Кароль, Осадча й інші показали наряди сміливого відтінку (ФОТО)

Головний колір 2023 року вражає своєю глибиною та приємною зухвалістю. Якщо вам здавалось, що його складно поєднати в повсякденному житті, зірки доводять зворотне

Кожного року Інститут кольору Pantone визначає основний колір року. Експерти, які займаються цією надважливою у світі моди та стилю справи, зізнаються, що насправді це – важкий процес. Так, для визначення основного кольору року вивчають та враховують тенденції чи не в усіх сферах людського життя. На головний відтінок року впливають економічна, культурна, політична, суспільна та багато інших сфер життя.

Цьогоріч головним кольором року за Pantone став відтінок Viva Magenta – малиново-червоний тон, який, за характеристикою спеціалістів Інституту, стає золотою серединою між холодним і теплим. Спеціалісти називають цей відтінок сміливим, безстрашним і навіть зухвалим. Розбираємось на прикладі зірок, як правильно комбінувати його з іншими речами та кольорами.

Тіна Кароль

Головний колір 2023 року ідеально поєднується з чорним
Головний колір 2023 року ідеально поєднується з чорним

Рожеві та червоні відтінки завжди ідеально поєднувались з чорним. У березні минулого року співачка стала ведучою популярного шоу “Ліпсінк Батл”, а в одному з випусків з’явилась у такому стильному образі.

Ольга Сумська

Українська актриса в трендовому кольорі
Українська актриса в трендовому кольорі

А ось відома українська актриса вирішила поєднати головний колір 2023 року з візерунками м’ятного кольору. Образ вийшов дуже “свіжим” і літнім, а Ольга Сумська виглядала в ньому по-особливому неймовірно.

Катерина Осадча

Телеведуча в головному кольорі 2023 року
Телеведуча в головному кольорі 2023 року

Відома українська телеведуча показала, як комбінувати відтінок рожевого з легкою блузкою ніжно-жовтого кольору. Загалом образ виглядає дуже ніжно та незвичайно, найголовніше – обирати пастельні відтінки жовтого.

Маша Єфросиніна

Рожево-малиновий відтінок на Маші Єфросиніній
Рожево-малиновий відтінок на Маші Єфросиніній

Українська благодійниця та ведуча вирішила звернутись до класики та поєднати красивий костюм яскравого кольору з чорною сорочкою. Образ виглядав буквально ідеально – яскравий костюм підкреслив запальний характер зірки, а чорна блузка ідеально пасувала до волосся ведучої.

Ксенія Мішина

Ефектна сукня малинового кольору на Ксенії Мішиній
Ефектна сукня малинового кольору на Ксенії Мішиній

Відома українська актриса завжди вражала своїми образами, яке делікатно, але гучно кричали про ефектність та витонченість зірки. Смілива вечірня сукня головного кольору 2023 року не стала виключенням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини