49-річний Пономарьов показав рідкісне фото прийомної доньки від Мозгової: Зоя стала копією відомого співака

Відомий український співак має трьох дітей, одна з яких нещодавно відсвяткувала своє 28-річчя. На якого відомого артиста дівчинка насправді стала схожа з роками?

Щороку на початку січня в родині Пономарьова справжнє свято, адже його старша донька Зоя святкує день народження. Цього року дівчинці виповнилось 28 років, а у мережі помітили, що вона стала дуже схожою на свого прийомного батька. Олександр Пономарьов потішив своїх шанувальників чуттєвою фотографією з дитиною в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

Олександр Пономарьов показав фотографію зі своєю старшою донькою
Олександр Пономарьов показав фотографію зі своєю старшою донькою

Прийомна донька Олександра Пономарьова

На особистій сторінці відомого українського співака Олександра Пономарьова в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явились кадри з прийомною донькою Зоєю, батьком якої артист став у шлюбі з Оленою Мозговою. Так, артист залишив миле привітання з днем народження, а в коментарях до нової публікації підписники знаменитості доєднались до зворушливих слів співака.

На опублікованому фото відомий співак разом зі своєю донькою лежать на зеленій траві. Від сонця їхні очі захищають чорні окуляри, а загалом вони виглядають дуже щасливими. Варто зазначити, що Зоя насправді дуже схожа на Олександра Пономарьова. Попри всі обставини, які мали б виключати можливість їхньої зовнішньої схожості, зіркові тато та донька таки мають щось спільне.

Нова фотографія з особистої сторінки Олександра Пономарьова
Нова фотографія з особистої сторінки Олександра Пономарьова

В описі до нової публікації знаменитість залишив зворушливе вітання своїй названій донці. Так, артист побажав дівчинці довгого та щасливого життя.

У моєї Зої день народження сьогодні! Вітаю тебе, доню! Многая і Благая Літа!

– прокоментував Олександр Пономарьов.

У коментарях до нового допису відомого українського співака підписники також залишили чимало теплих слів, адресованих зірковій донці. Шанувальники Пономарьова бажали дівчинці здоров’я, щастя та, найголовніше, миру.

  • “Вітання! З іменинницею! Міцного здоров’я і здійснення мрій! Сьогодні ще й день донечок”;
  • “Міцного здоров’я доні і родині! Мирного неба та перемоги нашій Україні!”;
  • “Вітаю іменинницю! Здоров’я, шаленої краси та вроди, щасливої жіночої долі!!!”;
  • “Щирі вітання для вашої дочки, міцного здоров’я та всіх благ”;

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини