З червоним від холоду обличчям і величезною юрбою: Камалія показала, як пройшов сімейний відпочинок у Карпатах

Відома українська співачка, як і багато інших зірок, вирушила зі своїм коханим Мохаммадом Захуром на відпочинок у Карпати. На фото видно, чи була знаменитість задоволена

Камалія – одна з найвідоміших українських співачок, яка здобула популярність завдяки чистому, майже янгольському голосу. Її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, завжди фінансово підтримував свою красуню, допомагав їй у кар’єрі, а також ніколи не жалкував грошей на подарунки для коханої. З появою дітей їхній шлюб став більш виваженим, проте минуле кохання та бажання Захура завжди забезпечувати Камалію найкращим нікуди не поділись.

Цієї зими зіркова родина вирушила на відпочинок до Карпат. В особистому блозі знаменитість поділилась милими фотографіями та розповіла, як вони опинились у Буковелі та чому їхні доньки досі не в школі.

Фото з відпочинку Камалії
Фото з відпочинку Камалії

Камалія поїхала відпочивати у Карпати

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка опублікувала фотографії зі всією своєю родиною. На кадрах видно, як вони проводили час разом, видно їхні щасливі очі та щирі усмішки. На одному з опублікованих фото зображена величезна юрба, в центрі якої стоїть Камалія з почервонілим від морозу обличчям. А ось пакистанцю-мільярдеру Мохаммаду Захуру, схоже, зовсім не холодно в українських Карпатах, адже чоловік, навіть без шапки, не виглядає, як людина, яка замерзла.

Камалія показала фотографії зі своєю родиною на відпочинку
Камалія показала фотографії зі своєю родиною на відпочинку

У доповнення до опублікованих фотографій відома українська співачка пояснила, що в її з Мохаммадом Захуром доньок вже завершились зимові канікули, тому вони вирушили до Лондона, адже сам там навчаються Арабелла та Мірабелла. Втім, дорогою до Великобританії зіркова родина не змогла не завітати до Буковеля.

Ось і закінчились зимові канікули у моїх Арабелли і Мірабелли, і Захур їх повіз на навчання. Але ж дорогою ми не могли не заїхати на декілька днів у наші улюблені українські Карпати

– прокоментувала артистка.

Камалія показала, як виглядали її доньки на відпочинку в Карпатах
Камалія показала, як виглядали її доньки на відпочинку в Карпатах

Крім того, доповнила свою розповідь відома українська співачка, цьогоріч у Буковелі було набагато менше снігу. Проте, продовжила Камалія, зараз це – далеко не найважливіша річ. Натомість про важливе в Різдво думали всі члени її родини. Зірка зізналась, що головне новорічне та різдвяне бажання і дорослі, і діти загадували щиро.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини