Головне – вчасно зупинитись: найдорожчі сукні Катерини Бужинської, які демонструють відсутність почуття смаку

Українська співачка відома не лише своїми запальними поп-хітами, а й завжди вишуканими та дорогими сукнями. Підбірка нарядів знаменитості, які важко назвати стильними та доречними

Відома українська співачка Катерина Бужинська здобула популярність завдяки потужним вокальним даним, неймовірної краси зовнішності та щирому сценічному образу. Позитивну артистку полюбили  за її вміння робити підіймати настрій. Крім того, артистка завжди вміла дивувати шанувальників розмаїттям суконь і нарядів. Часто артистці вдається підкреслити всі переваги своєї природної краси. Втім, навіть найдорожчі образи можуть виявитись невдалими.

Якщо спостерігати за тим, як одягається Катерина Бужинська, можна з легкістю з’ясувати, що співачка полюбляє максималізм. Для виступів, фотосесій або ж навіть просто для повсякденних прогулянок Катерина Бужинська обирає наряди з надлишком прикрас і фурнітури. Неважко здогадатись, що сукні співачки коштують чимало, оскільки їх часто шиють для артистки на замовлення. Розповідаємо про найменш вдалі образи Катерини Бужинської.

Підбірка дивних суконь Катерини Бужинської

Катерина Бужинська у квітковій сукні
Катерина Бужинська у квітковій сукні

Кольорова гама, крій та загальний задум наряду є доволі цікавими та безперечно пасують відомій українській співачці. Проте, велика кількість об’ємних квіток робить сукню доволі дивною та навіть недоречною. Важко зрозуміти, на який саме захід можна одягти це вбрання.

Золота сукня на Катерині Бужинській
Золота сукня на Катерині Бужинській

Завдяки імітації справжнього золота такий наряд відомої української співачки виглядає дійсно дорого, проте сукня може викликати неоднозначні думки. Ймовірно, було б вдаліше “розбавити” загальний образ не золотими аксесуарами.

Катерина Бужинська в морському вбранні
Катерина Бужинська в морському вбранні

У такому наряді відома українська співачка відпочивала на кораблі. Хоча сукня й дійсно підходить до події, Бужинській вона пасує не дуже. Зірка має доволі хорошу фізичну форму, проте в цьому наряді створюється враження, що в неї відсутня талія.

Синя сукня з вишивкою на Катерині Бужинській
Синя сукня з вишивкою на Катерині Бужинській

Незвичайна сукня синього кольору з вишивкою на верхній частині та з дивною спідницею є доволі екстраординарним варіантом для виходу у світ. У цьому випадку здається, що Бужинська знову “переборщила” з прикрасами та елементами на сукні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини