Молода дружина 57-річного Павліка показала, як виглядає її свекруха: мама артиста має коротку зачіску-їжачок

Катерина Репяхова разом зі своїм зірковим чоловіком і маленьким сином вирушили в гості до матері Віктора Павліка. Свекруха дружини українського співака неймовірно виглядає у своєму віці

Особисте життя відомого українського музиканта Віктора Павліка – не секрет для його шанувальників. У блозі його дружини Катерини Репяхової постійно з’являються цікаві історії з сімейного побуту. Так, молода кохана відомого співака постійно тримає руку фанатів на пульсі останніх подій родини Павліка. Цього разу Репяхова показала кадри зі спільної поїздки до матері артиста.

Мама Віктора Павліка

Майбутня зірка української естради народився на Тернопільщині, в місті Теребовля. Мати артиста, Олександра Григорівна, й досі там мешкає, тому артист часто повертається до рідного дому. Нещодавно разом зі своєю молодою дружиною Катериною Репяховою та їхнім сином Михайлом вони вирушили навідатись до Олександри Григорівни. Кадрами з Теребовлі Репяхова поділилась в особистому блозі.

Катерина Репяхова зізналась, що її сину завжди подобається бути в гостях у бабусі
Катерина Репяхова зізналась, що її сину завжди подобається бути в гостях у бабусі

Знаменитість зауважила, що Павлік молодший завжди уважно досліджує бабусину оселю. Синові українського співака подобається бути в гостях у рідної бабусі. До слова, Віктору Павліку та Катерині Репяховій також завжди приємно бувати в Олександри Григорівни. Молода дружина українського співака показала фото свого чоловіка зі свекрухою – найщиріше усміхається саме Віктор Павлік, а його мати ніжно підтримує за руку свого онука.

Дружина Віктора Павліка показала сімейне фото
Дружина Віктора Павліка показала сімейне фото

Сама Катерина Репяхова також позувала на відео зі своєю свекрухою. Кадри, якими вона поділилась в особистому блозі викликають щирі емоції та надихають, адже на відео видно, як родина щаслива проводити час разом. Дружина Віктора Павліка та його мати всю свою увагу приділяють Михайлику.

Катерина Репяхова з мамою свого чоловіка Віктора Павліка
Катерина Репяхова з мамою свого чоловіка Віктора Павліка

Варто зазначити, що у своєму віці Олександра Григорівна Павлік виглядає відмінно. Обличчя матері одного з найвідоміших співаків України прикрашає щира та добра усмішка, а її волосся акуратно вкладене в коротку зачіску. Ба більш, зіркова мати розбила всі стереотипи, які говорять про те, що сивина насправді додає віку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини