“З чоловіком моєї мрії”: Маша Єфросиніна показала, до кого поспішає щовечора додому – це не батько її дітей

Виявляється, найголовніший чоловік у житті Маші Єфросиніної – далеко не її коханий Тимур Хромаєв. Знаменитість зізналась, до кого поспішає кожного вечора

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна давно перебуває в шлюбі з підприємцем і бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Доки чоловік боронить країну в складі ЗСУ, зірка зізналась, що поспішає зовсім до іншого чоловіка. Так, розгадка виявилась дуже простою – щовечора знаменитість має відеозв’язок з їхнім сином Олександром.

Маша Єфросиніна про чоловіка мрії

В особистому блозі відомої української ведучої, як і в блогах багатьох інших зірок часто з’являються цікаві деталі про їхні життя. Так, цього разу Єфросиніна розкрила не таку вже загадкову особистість чоловіка своєї мрії. Доки Тимур Хромаєв далеко від своєї коханої, ведучою, як справжній джентльмен, опікується її син Олександр.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком та сином
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком та сином

Наразі знаменитість знаходиться в українській столиці, куди приїхала з робочих питань. Ще на початку повномасштабної війни знаменитість виїхала за кордон, проте пізніше почала повертатись до Києва для роботи. Цього разу Маша Єфросиніна відвідала українську столицю для знімання нового випуску “Дорослих дівчат” з Олею Поляковою.

Син зірки Олександр залишився за кордоном, тому після роботи знаменитість поспішає додому для того, щоб подзвонити своїй дитині. Маша Єфросиніна зазначила, що найголовніше для неї – це встигнути додому не лише до початку комендантської години, а й до “зідзвону” зі своїм сином.

Щовечора Маша Єфросиніна дзвонить чоловікові своєї мрії
Щовечора Маша Єфросиніна дзвонить чоловікові своєї мрії

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв одружились 2003 року. 2004 року в закоханих з’явилась донька Нана, а через 10 років народився син Олександр. Якщо молодша дитина відомої української телеведучої цьогоріч вперше оселилась за кордоном, то Нана Хромаєва ще минулого року переїхала жити до Канади.

Так, старша донька Маші Єфросиніної після завершення школи вирішила навчатись за кордоном. Зіркова донька вступила до Канади, де живе в гуртожитку разом з іншою студенткою ВНЗ. Єфросиніна свого часу зізналась, що їй було важко усвідомити переїзд доньки так далеко, втім врешті-решт вона змирилась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини