Даша Квіткова після розриву з Нікітою Добриніним поїхала відпочивати на Мальдіви з чоловіком мрії: перші кадри

Відома українська блогерка та бізнесвумен показала перші кадри зі свого тропічного відпочинку. Даша Квіткова поїхала з зимового Києва та ніжиться на мальдівських пляжах

Нещодавно мережу сколихнула несподівана новина про розлучення однієї з найміцніших молодих пар українського шоубізнесу. Даша Квіткова та Нікіта Добринін були єдиною парою в історії реаліті-шоу “Холостяк”, які не просто залишились після фіналу проєкту разом, а й змогли побудувати щасливу родину.

Проте, навіть у найміцніших стосунках іноді стаються події, які призводять до розлучень. Даша Квіткова наполегливо просить своїх шанувальників з повагою та розумінням ставитись до їхнього з Добриніним розлучення. Зірка розповіла всі деталі в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, тому зараз закрила цю тему.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін з проєкту Холостяк-9 більше не разом
Даша Квіткова та Нікіта Добринін з проєкту Холостяк-9 більше не разом

Натомість українська блогерка та бізнесвумен взяла чоловіка своєї мрії, сина Лева, та вирушила з хлопчиком на відпочинок. Зіркові мама та син полетіли на Мальдіви, кадри звідки зірка нещодавно показала.

Квіткова на Мальдівах

На особистій сторінці відомої української блогерки з’явились перші кадри з відпочинку на Мальдівах. Знаменитість показала затишні курортні фото на пляжі, біля басейну та на тлі красивого заходу сонця. Раніше Даша Квіткова називала причину, за якою вирішила полетіти на відпочинок – зірка хотіла, щоб її син покупався в теплому океані.

Даша Квіткова показала фото з відпочинку з сином
Даша Квіткова показала фото з відпочинку з сином

Варто зазначити, що на райські острови знаменитість полетіла не лише з сином, а й з близькою подругою своєї мами Олею. В Інстаграм-історії Даша Квіткова розповіла, що раніше з її мамою працювало дві Олі, які знають її з 9-річного віку. Таким чином, жінки стали Квітковій буквально рідними людьми, які зараз дуже сильно допомагають їй з Левом.

Квіткова показала кадри на Мальдівах
Квіткова показала кадри на Мальдівах

Одна з Оль цього разу склала компанію Даші Квітковій. Знаменитість розповіла своїм фанатам, що повністю оплатила поїздку на трьох.

Даша Квіткова полетіла з сином на Мальдіви
Даша Квіткова полетіла з сином на Мальдіви

Наразі знаменитість релаксує на березі океану, читає свою улюблену книгу “Радикальне прощення”, намагається зібрати думки докупи та приділяє весь вільний час своєму синові Леву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини