Як виглядає заморський коханий зірки “Жіночого кварталу” Ірини Сопонару, з яким вона планує весілля та дітей

Відома українська гумористка та зірка "Жіночого Кварталу" показала свого бойфренда з Великобританії, з яким вже планує весілля та навіть дітей. Ірина Сопонару та її красень-коханий красиво виглядають разом

Ірина Сопонару здобула славу серед шанувальників на сцені гумористичних проєктів та на телешоу “Жіночий квартал”. Актриса знімалась у чималій кількості успішних серіалів і шоу, а її професійна діяльність склалась дуже добре. Проте, вдалось досягти успіху Ірині Сопонару не лише в кар’єрі, а й в особистому житті. Зараз зірка зустрічається з красенем з Великобританії та навіть планує з ним весілля.

Хоча після розриву останніх стосунків, зізнається зірка, вона не очікувала нічого грандіозного, Всесвіт нагородив її та Ріса, її коханого, несподіваною зустріччю та початком стосунків. Нагадаємо, що раніше Ірина Сопонару 5 років зустрічалась з британським діджеєм, а всі фанати були впевнені – скоро вони мають одружитись.

Ірина Сопонару зі своїм колишнім бойфрендом
Ірина Сопонару зі своїм колишнім бойфрендом

Проте сталось не як гадалось. Одного разу шанувальників сколихнула новина про те, що Ірина Сопонару розлучилась зі своїм коханим. Після розриву з хлопцем актриса приділяла багато часу кар’єрі та навіть не думала, що скоро її особисте життя знову буде сповнене романтичних почуттів.

Як виглядає бойфренд Сопонару

Нещодавно на особистій сторінці відомої української актриси з’явилась Історія, в якій дівчина лаконічно відповіла на запитання шанувальників про те, чи перебуває вона зараз з кимось у стосунках. Зірка просто опублікувала фотографію зі своїм бойфрендом Рісом.

Як виглядає хлопець Ірини Сопонару
Як виглядає хлопець Ірини Сопонару

Раніше, в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” українська гумористка та актриса вже розповідала про свої стосунки з Рісом. Знаменитість зізналась, що спершу їй було дуже важко починати новий роман, оскільки вони звикла бути одна. Проте, стосунки з британцем розвивались настільки стрімко, що вони навіть не встигали усвідомлювати глибину почуттів одне до одного.

Зараз, зізнається Сопонару, вона вже знайома з батьками свого коханого, а парочка навіть почала розмірковувати над весіллям і дітьми. Зірка поділилась з шанувальниками, що довго була не готова до весілля, проте зараз усвідомила, що зустріла ту саму людину.

Свято зіркова пара збирається відзначати лише після завершення війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини