Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавска вперше показала підписникам шоумена: тепер роман – не секрет (ФОТО)

Відомий український шоумен Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною довго не "холостякував". Тепер новий роман знаменитості – не секрет, адже його дівчина вперше засвітила шоумена в особистому блозі

Володимир Остапчук довгий час був у шлюбі з Оленою Войченко, з якою виховує двох дітей. Втім, зіркові стосунки не витримали перевірки часом, тому зрештою 2020 року знаменитості розлучились. Майже одразу Володимир Остапчук одружився з Христиною Горняк, українською юристкою та блогеркою.

Восени 2022 року в мережі почали ширитись чутки щодо ймовірного розлучення Остапчука вже з другою дружиною, що врешті-решт підтвердилось – зіркова пара розійшлась. Тепер український шоумен будує стосунки з 22-річною журналісткою з Києва, Катериною Полтавською. Хоча офіційно знаменитості не коментували своїх стосунків, здогадатись, що вони разом – не важко.

Катерина Полтавська зустрічається з Володимиром Остапчуком
Катерина Полтавська зустрічається з Володимиром Остапчуком

Нещодавно нова дівчина українського шоумена відповіла на запитання шанувальників, чому вони з Остапчуком і досі приховують свої стосунки. Блогерка зауважила, що кохання любить тишу, тому вони з бойфрендом не вважають за потрібне публічно обговорювати свої стосунки. За словами дівчини, вони нічого не приховують, адже їхні близькі друзі про все знають.

Втім, схоже, що така цікавість прихильників підштовхнула дівчина трішки “засвітити” свого коханого – або, принаймні, його частину. Нещодавно в особистому блозі Катерини Полтавської з’явилась фотографія з романтичної вечері, зроблена в момент, коли рука Володимира Остапчука тягнулась до тарілки.

Нова дівчина Володимира Остапчука вперше засвітила його в блозі
Нова дівчина Володимира Остапчука вперше засвітила його в блозі

Здогадатись, що це був саме Володимир Остапчук – неважко. У той самий день і блогерка, і український шоумен поділились зі своїми підписниками Інстаграм-історіями з одного й того самого готелю. Схоже, що Остапчук і Полтавська вирішили влаштувати собі вікенд.

Полтавська та Остапчук знову поїхали разом на відпочинок
Полтавська та Остапчук знову поїхали разом на відпочинок

Ба більш, український ведучий і шоумен того ж дня, коли його дівчина опублікувала фотографію з вечері, показався в особистому блозі у такій самій сорочці, в якій його “зловила” камера Катерини Полтавської.

Остапчук раніше цього дня ділився фото в такій самій сорочці
Остапчук раніше цього дня ділився фото в такій самій сорочці

Схоже, що стосунки Володимира Остапчука потроху перестають бути секретними.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини