У темних окулярах і з модною зачіскою: донька Олі Полякової Маша показала майбутнього зятя зіркової матусі

Старша донька відомої української співачки Маша Полякова навчається на першому курсі у великобританському університеті. Поміж парами зіркова донька знайшла своїй мамі зятя

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок від свого коханого Вадима Буряковського. І Маша, й Аліса після початку повномасштабної війни в Україні переїхали жити за кордон. Зараз дівчатка навчаються у Великобританії – молодша донька популярної української співачки вчиться в школі-інтернаті, а старша вступила до лондонського вишу на перший курс.

Маша Полякова, крім навчання, також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина час від часу ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фотографіями та новинами з життя. Цього разу старша донька відомої української співачки показала декілька затишних та атмосферних кадрів, на одному з яких “засвітила” свого ймовірного бойфренда.

Старша донька Олі Полякової показала свого бойфренда
Старша донька Олі Полякової показала свого бойфренда

Як виглядає хлопець Маші Полякової

Донька української співачки нещодавно відвідала сучасну артгалерею у Лондоні “Tate Modern”. Фотографіями з події зіркова дочка вирішила поділитись зі своєю авдиторією. До опублікованого допису Маша Полякова попередньо додала опис, в якому пояснила, чому їй аж ніяк не соромно за те, що вона ділиться кадрами з відпочинку.

За словами дівчини, вона спілкувалась зі своїм знайомим, який наразі перебуває на фронті, і він сказав їй, що військові наполягають на тому, аби в мирних людей не зупинялось життя, українці продовжували насолоджуватись кожним днем і усміхатись.

Так, на особистій сторінці Маші Полякової в соціальній мережі Інстаграм з’явились фотографії, на яких дівчина позує поруч з різними інсталяціями та експонатами сучасного мистецтва. Опубліковані кадри демонструють тонке почуття стилю та просунутий смак доньки відомої української співачки.

Маша Полякова відвідала артвиставку в Лондоні
Маша Полякова відвідала артвиставку в Лондоні

Відвідати подію дівчина вирішила зі своїм ймовірним бойфрендом. Так, Маша Полякова показала милу фотографію поруч з модно одягненим юнаком, який ніжно обіймав її за плече. Хоча старша донька української співачки офіційно не оголошувала про стосунки з хлопцем, який позує з нею поруч, можна припускати, що вона зустріла коханого на теренах Великобританії.

Донька Олі Полякової показала майбутнього зятя української співачки
Донька Олі Полякової показала майбутнього зятя української співачки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини