Колишня дружина Кличка показала, як виглядала 10 років тому: шлюб з київським мером помітно змінив зірку

Наталія Єгорова, колишня дружина Віталія Кличка, опублікувала відео 10-річної давнини, на якому лише починала займатись справою, яка тепер стала важливою частиною її життя

Відома співачка, спортсменка та модель Наталія Єгорова активно веде особистий блог, у якому часто ділиться зі своїми підписниками важливими моментами з особистого життя. Останнім часом знаменитість приділяє багато уваги та часу саморозвитку, розвивається в різних сферах та займається справами, які дарують їй позитивний настрій.

Приємні емоції та щирі захоплення Наталія Єгорова показує своїм шанувальникам, аби також надихнути кожного на нові звершення. Нещодавно зірка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм архівне відео, якому 10 років. Тоді, повідомила знаменитість, вона тільки починала свій шлях у музиці.

Наталія Єгорова показала, як виглядала 10 років тому
Наталія Єгорова показала, як виглядала 10 років тому

Тоді в житті знаменитості панувала гармонія та пристрасть до нової справи. Ні про війну, ні про розлучення з чоловіком мови навіть не йшло. На опублікованому відео зірка виглядає захопленою та сконцентрованою. Схоже, тоді всі думки Єгорової займав саме вокал.

Важко сказати, що зірка сильно змінилась зовнішньо – з роками відома модель і співачка стала лише красивішою. Втім, змінився погляд Наталі Єгорової. З часом знаменитість стала мудрішою, адже саме виваженість та досвід можна побачити в очах знаменитості.

Колишня дружина Віталія Кличка показала архівне відео 10-річної давнини
Колишня дружина Віталія Кличка показала архівне відео 10-річної давнини

Нагадаємо, що раніше, наприкінці серпня 2022 року, Наталія Єгорова та Віталій Кличко офіційно повідомили про своє розлучення. Зіркова пара перебувала в шлюбі понад 25 років та має трьох спільних дітей – синів та доньку.

Про причини розлучення достеменно невідомо, проте Наталія Єгорова раніше зізнавалась, що вона давно жила окремо від чоловіка. Так, знаменитість будувала своє життя та кар’єру в Німеччині, поки Віталій Кличко залишався в Україні. Можливо, саме відстань стала причиною розриву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини