Інтелігентна родина мовознавців: як виглядають батьки Марічки Падалко, які виховали легенду українського ТБ

Одна з найвідоміших українських ведучих Марічка Падалко показала найголовніших і найрідніших людей у своєму житті. На кого знаменитість схожа більше – на тата чи на маму?

Українська телеведуча Марічка Падалко здобула шалену популярність саме на телебаченні. Хоча майбутній знаменитості пророчили зовсім іншу кар’єру, дівчина не змогла протистояти непереборному бажанню бути журналісткою. То хто ж виховав легенду українського ТБ? Як виглядають батьки Марічки Падалко та чим вони займаються.

Батьки Марічки Падалко

Майбутня телеведуча народилась в інтелігентній родині мовознавців. Батьки Марічки Падалко працювали перекладачем і викладачем іноземних мов, тому з самого дитинства ні в кого навіть не було сумнівів – дівчинка теж пов’яже власне життя зі сферою, в якій відзначились її батьки.

Марічка Падалко в дитинстві з бабусею
Марічка Падалко в дитинстві з бабусею

Насправді доволі довго саме так і складалось. Юна Марічка не сперечалась з волею батьків та й сама проявляла неабиякий інтерес до мови. Мамі й тату вдалось захопити дівчинку своєю професію, тому Падалко молодша з задоволенням вивчала мови.

Батьки віддали дівчинку до спеціалізованої школи з поглибленим вивченням мов, а поза шкільними заняттями юна Марічка займалась з репетитором з університету. Свої перші гроші майбутня журналістка заробила на перекладі інструкції – підробіток знайшла мама, а Падалко тоді отримала 30 доларів.

Марічка Падалко в юності
Марічка Падалко в юності

Все кардинально змінилось, коли Марічка Падалко взяла участь у програмі обміну студентами. Навчаючись в університеті, дівчина вирушила до Флориди, де вивчала журналістику. Саме в Америці Падалко отримала свій перший професійний досвід і опублікувала декілька статей у місцевому виданні.

Хоча дівчина й не виконала волі батьків, пов’язати своє життя з мовою, саме завдяки тому, що батьки Марічки Падалко вкладали у неї цінні знання іноземних мов, вона змогла стати успішною журналісткою. Беззаперечно, ключову роль працевлаштування на телебаченні тоді грало відмінне знання Падалко іноземної мови.

Батьки Марічки Падалко
Батьки Марічки Падалко

Сьогодні знаменитість має вже свою родину та разом з коханим чоловіком виховує власних дітей, проте любов до батьків Падалко виміряти не може.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини