Вартість вище середнього: молода дружина Павліка Катя Репяхова показала, на якому автомобілі їздить (ФОТО)

У мережі з'явився детальний огляд салону автомобіля, на якому їздить відома українська блогерка та четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова

Дружина відомого українського артиста на особистій сторінці в соціальній мережі показала власний транспорт. На якому автомобілі їздить дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова? Для пересування містом з сином зірка обрала доволі вдалий і стильний варіант.

У своєму блозі в Інстаграмі Катерина Репяхова опублікувала кадри власного автомобіля. Зірка розповіла, що її чоловік нещодавно забрав машину своєї дружини з хімчистки. Блогерка показала результати роботи професіоналів – кадри й дійсно вражають.

Катерина Репяхова показала чистий автомобіль, який Павлік забрав з хімчистки
Катерина Репяхова показала чистий автомобіль, який Павлік забрав з хімчистки

Дружина відомого українського співака продемонструвала кадри “до” та “після” хімчистки. Варто зазначити, що чорний автомобіль японської марки Toyota виглядає не так солідно, коли покритий шаром бруду та міського пилу. Досить тільки помити його, як машина починає грати новими барвами.

До слова, професіонали добре поприбирали не лише ззовні, а й всередині машини Каті Репяхової. Блогерка показала кадри з салону – зручний дизайн “начинки” автівки приємно вражає. Крім того, повідомила зіркова дружина, на хімчистці довели до ладу також дитяче крісло їхнього з Павліком сина Михайла.

Машина дружини Віктора Павліка Катерини Репяхової
Машина дружини Віктора Павліка Катерини Репяхової

Зірка також показала приладову панель своєї машини, зазначивши, що після такого якісного генерального прибирання їй навіть не хочеться виходити з автівки.

Салон машини Катерини Репяхової
Салон машини Катерини Репяхової

Придбати такий автомобіль можна як в офіційному салоні, так і безпосередньо у власника. У середньому вартість машини марки Toyota, на якій їздить Віктор Павлік та його зіркова дружина, становить не менше одного мільйона гривень. У доларах доведеться віддати щонайменше 25 тисяч, аби стати власником цієї машини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини