Як виглядають і чим займаються діти чоловіка Тоні Матвієнко від першого шлюбу: два сини – справжні красені

Відомий український музикант і співак Арсен Мірзоян перебуває у шлюбі з артисткою Тонею Матвієнко. У чоловіка є діти не лише від доньки легендарної народної артистки

Арсен Мірзоян п’ять років перебуває у шлюбі з відомою українською співачкою Тонею Матвієнко. Знаменита пара разом виховує спільну доньку, названу на честь зіркової бабусі. У родині справи йшли ідеально. Так, наприклад, до початку повномасштабної війни родина навіть придбала власну квартиру, аби не тіснити Ніну Матвієнко й жити окремо від тещі.

Втім, в Арсена Мірзояна також є діти від попереднього шлюбу. У союзі з колишньою дружиною у відомого артиста народилось двоє синів – Влад та Артем. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість рідко показує своїх дітей від ексдружини, проте іноді таке стається.

Арсен Мірзоян показав, як виросли його сини від колишньої дружини
Арсен Мірзоян показав, як виросли його сини від колишньої дружини

Минулої зими відомий український артист вирішив влаштувати сімейний вікенд разом з усіма своїми дітьми. Арсен Мірзоян вирушив з синами та донькою, а також дружиною Тонею Матвієнко, в Яремче. Судячи з фотографій, опублікованих тоді знаменитістю, у нього з синами хороші стосунки. Крім того, як схоже, хлопці добре спілкуються зі своєю молодшою сестрою.

Про життя синів Арсена Мірзояна відомо мало. Ймовірно, хлопці ще навчаються у школі. Живуть вони у Запоріжжі, разом зі своєю мамою. Проте, навіть це не заважало до початку повномасштабної війни зірковому батькові бачитись зі своїми дітьми.

Діти Арсена Мірзояна від колишньої дружини Ганни
Діти Арсена Мірзояна від колишньої дружини Ганни

Варто нагадати, що свого часу наявність в Арсена Мірзояна дітей від колишньої дружини стала причиною, чому Ніна Матвієнко не благословляла союз своєї доньки. Хоча пізніше зять і теща подружились, а їхні взаємини стали дуже дружніми та здоровими, спершу легендарна українська співачка не схвалювала вибір своєї доньки Тоні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини