Сицилійський настрій: стилісти назвали найперспективнішу стрижку весни – зачіска Каменських, Гвоздьова й інших

Якщо ви зібрались навідатись у салон, аби змінити зачіску, пропонуємо попередньо подивитись на варіанти найтрендовішої зачіски майбутньої весни – італійський боб на українських зірках

Вже зовсім скоро настане календарна весна. Якщо ви давно хотіли змінити зачіску й скоро плануєте відвідати майстра, пропонуємо ознайомитись з порадами стилістів. Фахівці назвали найтрендовішу зачіску весни 2023 року – цього сезону головні красуні хизуватимуться італійським бобом.

Весна – пора змін та хорошого настрою. Яскраве сонце, попри все трагічне, що відбувається навколо, змушує повірити в краще. Саме в такі моменти хочеться, аби весь образ кричав про одне – все буде добре. Стилісти запевняють, що цей весняний сезон принесе зміни не лише в життя людей, а й на модні подіуми. Замість акуратного й стриманого французького бобу на арену ввірветься італійський, по-доброму прекрасний хаос.

Настя Каменських з найтрендовішою зачіскою весни 2023
Настя Каменських з найтрендовішою зачіскою весни 2023

Італійський боб, який стане найтрендовішою стрижкою майбутньої весни, відрізняється від класичного меншою консервативністю. Для такої зачіски не потрібно щодня витрачати час на укладку, а найбільш вдало варіант виглядає на кучерявих або хвилястих пасмах.

Ілона Гвоздьова показала трендову зачіску цієї весни
Ілона Гвоздьова показала трендову зачіску цієї весни

Втім, володаркам прямого волосся не слід нервувати – італійський боб передусім має власну філософію. Якщо вам набридло все буденне, а творча натура вимагає змінювати імідж, нехай і не кардинально, щодня, то трендова зачіска весни 2023 – саме ваш варіант.

Віра Кекелія створила італійський настрій трендовою стрижкою
Віра Кекелія створила італійський настрій трендовою стрижкою

Під час створення такої зачіски майстер не ділить волосся на суворі проділи, тобто в результаті ви можете по-різному вкладати свої пасма й це виглядатиме однаково стильно та красиво. Довжина італійського бобу зазвичай сягає середини шиї або трішки нижче, а основна фішка зачіска – її рухливість та безтурботність.

Надя Мейхер з трендовим італійським бобом підкорює фанів красою
Надя Мейхер з трендовим італійським бобом підкорює фанів красою

Трендова зачіска пасує і в повсякденних образах, і на офіційних заходах. Ба більш, італійський боб створює родзинку класичному вбранню. Одяг, який багато людей може вважати старомодним і застарілим, починає грати новими барвами варто лише зробити таку зачіску.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини