Реінкарнація існує: Нікітюк перевтілилась у Лесю Українку і вразила неймовірною схожістю з талановитою тезкою

Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк вдало перетворилась на одну з найвідоміших поетес і письменниць України Лесю Українку – зірку не відрізнити від її тезки

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто тішить шанувальників новим та цікавим контентом, а також нерідко ділиться своїми фотографіями. Цього разу зірка українського телебачення перетворилась на відому письменницю Лесю Українку.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографію, на якій позувала у вінтажному вбранні. Зірка зачесала волосся у зачіску, схожу на ту, з якою зазвичай зображували Лесю Українку, а також доповнила загальний образ спокійним виразом обличчя й характерною атмосферою приміщення, в якому була зроблена фотографія.

Леся Нікітюк перевтілилась на Лесю Українку
Леся Нікітюк перевтілилась на Лесю Українку

Для вдалого перевтілення відома українська ведуча одягла білу сорочку з оборкою, спідницю темного кольору та накинула зверху світло-коричневий плащ. Леся Нікітюк зробила фотографію на тлі ніжної стіни, прикрашеної ліпниною, а волосся знаменитості було зібрано в акуратну зачіску.

Ведуча опублікувала відповідну фотографію на своїй сторінці, додавши зображення купюри у 200 гривень, на якому красується Леся Українка. У шанувальників зірка спитала, чи схожі вони з відомою тезкою. Чимало користувачів зазначили, що деяка схожість і дійсно є.

Леся Нікітюк в образі Лесі Українки запитала фанів про схожість з письменницею
Леся Нікітюк в образі Лесі Українки запитала фанів про схожість з письменницею

Варто зазначити, що відома українська телеведуча вдало підібрала кожну деталь образу й змогла стати ледве не копією письменниці Лесі Українки. До слова, найбільше в очі впадає те, що навіть овал обличчя й загальні риси зовнішності знаменитості схожі на портрет відомої української письменниці.

У такі моменти кожен може повірити в те, що реінкарнація все-таки існує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини