Як виглядала Катерина Бужинська 25 років тому: невпізнанна красуня з трендовою зачіскою й у червоних рукавицях

Відома українська співачка вразила нещодавно опублікованою фотографією зі своєї молодості. Знаменитість показала, як виглядала 25 років тому, коли щойно стало повнолітньою

Катерина Бужинська, відома українська співачка, давно завоювала популярність серед слухачів. Ефектна білявка вражає не лише приємним голосом та артистичною харизмою, а й безперечним стилем і завжди вишуканими нарядами. Артистка, окрім основної професійної діяльності, веде свій власний блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу публікує нові дописи та фото.

Нещодавно знаменитість показала своїм шанувальникам, як виглядала 25 років тому – тоді Катерина Бужинська була у 18-річному віці. Цьогоріч зірка зустріне 44-й день народження, а за багато років зірка з красуні перетворилась на неймовірну красуню.

Катерина Бужинська показала, як виглядала у 18 років
Катерина Бужинська показала, як виглядала у 18 років

На опублікованій фотографії знаменитість позувала з найтрендовішою у ті часи зачіскою, а обличчя зірки прикрашав легкий макіяж. Основний акцент був на губах Катерини Бужинської – їх артистка нафарбувала темно-червоною помадою, під колір своєї сукні.

До слова, одяг Катерини Бужинської був яскравого червоного кольору, а особливого шарму додавали вишукані рукавички, які підкреслювали тендітність знаменитості. В руках артистка тримала великий букет з різними видами квітів, а також – нагороду.

Опубліковану фотографію Катерина Бужинська підписала просто та лаконічно, зазначивши: “Мої 18”. Втім, залишати довгі промови сенсу не було – щасливі очі та усмішка на вустах знаменитості пояснює все. Схоже, що у момент, коли зробили цю фотографію, юна артистка була неймовірно радісною.

Як виглядала Катерина Бужинська в молодості
Як виглядала Катерина Бужинська в молодості

Варто зазначити, що з часом вишуканість стилю Катерини Бужинської не змінилась. Сьогодні чимало шанувальників захоплюються знаменитістю, зокрема, за її помпезні сукні та завжди яскраві образи – сценічні й повсякденні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини