Теща Романа Сасанчина святкує день народження: як виглядає жінка, до якої в родині звертаються на “Ви”

Молода дружина талановитого українського музикант показала свою маму. Теща Романа Сасанчина нещодавно відзначила день народження – як виглядає жінка, яка рік тому стала бабусею

Відомий український співак Роман Сасанчин здобув свою популярність на телепроєкті “Голос країни”. Юнак швидко захопив глядачів своїм безперечним талантом і прагненням розвиватись. Сьогодні Роман – не лише успішний артист, а й турботливий тато та коханий чоловік. Дружина знаменитості показала свою маму, яка нещодавно відсвяткувала день народження.

На сторінці Іванни в соціальній мережі Інстаграм з’явилось ніжне привітання мами з днем народження. Дівчина показала, як виглядає теща її чоловіка. Рік тому жінка вдруге стала бабусею.

Дружина Романа Сасанчина Іванна ніжно привітала маму з днем народження
Дружина Романа Сасанчина Іванна ніжно привітала маму з днем народження

Ви найрідніша і найближча для мене людина, адже саме ви завжди підбадьорювали, допомагали, підтримувала словом і ділом. Хочеться попросити вибачення, якщо іноді засмучувала або ображала вас. Залишайтесь завжди такою ж життєрадісною, доброю, ніжною і оптимістичною… Ви найпрекрасніша матуся на світі, я вас дуже люблю!

– ніжно привітала маму Іванна.

Крім того, зіркова дружина Романа Сасанчина показала сімейні фотографії з церкви. На опублікованих зображеннях зіркове молоде подружжя позує в традиційному українському вбранні. Роман Сасанчин одягнув красиву білу вишиванку, а його дружина Іванна зачарувала красою з хусткою на голові та у вишитій сукні.

Тим часом теща Романа Сасанчина носила чорну сукню з хусткою красивого помаранчевого кольору. До слова, теплий відтінок головного убору підкреслив ніжний погляд турботливої мами дружини відомого українського співака.

Дружина Романа Сасанчина показала теплі родинні фотографії
Дружина Романа Сасанчина показала теплі родинні фотографії

Нагадаємо, що Роман Сасанчин та його молода дружина Іванна вперше зустрілись у компанії спільних друзів на вечірці з нагоди дня народження одного з товаришів. Між молодими швидко з’явилась симпатія, а стосунки майже одразу переросли в доволі серйозні. Вже за декілька місяців пара почала разом жити.

2021 року молоді відгуляли весілля, а наприкінці грудня стали батьками – у родині народилась дівчинка Елізабет.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини