Великі губи, заспані очі, красиві брови: Леся Нікітюк зблизька та без прикрас показала, як виглядає зранку

Гуморна українська телеведуча й справжня красуня Леся Нікітюк ніколи не приховувала свого "справжнього" обличчя. Так, зірка нещодавно показала, як виглядає з самого ранку незадовго до початку робочого дня

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк починала свою кар’єру на телебаченні, на шоу “Розсміши коміка”. Тоді гумор майбутньої знаменитості оцінили не лише судді проєкту, які нагородили хмельничанку грошима, а й продюсери. Незадовго після цього Лесю Нікітюк запросили ведучою на шоу “Орел і Решка”.

Відтоді знаменитість активно продовжує здобувати все більшу популярність і завойовує все більше українських сердець. Сьогодні знаменитість подорожує рідною Україною, знімаючи власне шоу “Ле Маршрутка”. У постійних роз’їздах, на потягах і в автомобілях, безпосередньо у маршрутці зірка не завжди має змогу одягати фешенебельний одяг.

Разом з тим, Леся Нікітюк все одно завжди виглядає приголомшливо. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явились ранкові фотографії.

Леся Нікітюк опублікувала фотографії без прикрас, на яких показала, як виглядає зранку
Леся Нікітюк опублікувала фотографії без прикрас, на яких показала, як виглядає зранку

На опублікованих відомою українською ведучою фотографіях видно, що знаменитість ще не наносила на обличчя макіяжу чи спеціального гриму для знімання проєкту. Втім, очі Лесі Нікітюк прикрашали акуратні стрілки. Можна припустити, що це – перманентний макіяж, адже звичайний мейк-ап не пережив би цілу ніч.

Відома українська телеведуча також додала до опублікованих фотографій загадковий опис. Так, знаменитість позувала на камеру, трішки прикриваючи очі своєю рукою. Підписала кадр Леся Нікітюк наступним чином: “Все розкажу, тільки пізніше”.

Леся Нікітюк опублікувала ранкові фотографії, найімовірніше зроблені незадовго до початку робочого дня
Леся Нікітюк опублікувала ранкові фотографії, найімовірніше зроблені незадовго до початку робочого дня

На фотографіях зіркова ведуча зображена у так званому похідному одязі – тепла кофта з імітацією українською вишивки та комфортна й практична куртка.

Популярне

Подібні новини