Заробляє, як може: переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька знялась у фотосесії в одній куртці та рукавичках

Українська фотомодель та переможниця крайнього сезону популярного реаліті-шоу про кохання "Холостяк" взяла участь у цікавому фотосеті. На камеру Лозовицька позувала лише в джинсовій куртці

Відома українська фотомодель й успішна блогерка Катерина Лозовицька брала участь в останньому сезоні популярного реаліті-шоу. Дівчина виграла проєкт, проте не змогла побудувати довгих та щасливих стосунків з Алексом Топольським, головним героєм “Холостяка-12”. Майже одразу після завершення шоу зіркова пара розійшлась.

Сьогодні Катерина Лозовицька продовжує працювати за своїм призванням. Так, нещодавно знаменитість показала фотографії зі своєї останньої фотосесії. Дівчина постала в об’єктиві камери в одній джинсовій куртці та рукавичках. На другій фотографії знаменитість позувала в симпатичних черевичках чорного кольору.

Катерина Лозовицька показала кадри зі сміливої фотосесії в одній куртці
Катерина Лозовицька показала кадри зі сміливої фотосесії в одній куртці

На опублікованих фотографіях можна було побачити ідеальну фізичну форму знаменитості. Прикривши струнку талію курткою, Катерина Лозовицька загадково дивилась вдалечінь, поки її волосся акуратними хвилями падало на тендітні плечі зірки.

Неможливо оминути увагою той факт, що Катерина Лозовицька ретельно стежить за своїми формами. Знаменитість має тип фігури “пісочний годинник”, але навіть з такими, здавалося б, ідеальними параметрами від народження потрібно працювати у спортивному залі та дотримуватись правильного харчування.

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька показала кадри з нової фотосесії
Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька показала кадри з нової фотосесії

У коментарях до нової публікації на особистій сторінці української фотомоделі Катерини Лозовицької шанувальники залишили багато приємних слів і компліментів. Так, підписники знаменитості відзначили, що захоплюються сміливістю й красою дівчини, внутрішньою та зовнішньою.

  • “Катюш, ти просто неймовірна Знаю, що таке бути “під мікроскопом”. Ти – приклад того, що можна. Обіймаю”;
  • “Яка зйомка, потужно!!”;
  • “Яка ти гарна”;

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини