Катерина Осадча не познайомилась зі своєю свекрухою: Юрій Горбунов показав покійну маму на фото

Відома українська телеведуча Катерина Осадча перебуває у щасливому шлюбі зі своїм колегою Юрієм Горбуновим. Як виглядала мама коханого зірки, з якою вона, на жаль, не встигла познайомитись?

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов ніколи не відрізнявся особливою любов’ю до розповідей про особисте життя. Хоча шанувальникам відомо, що знаменитість перебуває у щасливому шлюбі зі своєю колегою Катериною Осадчою, чимало деталей все ще залишаються невідомими.

Так, наприклад, відомий телеведучий рідко розповідає про своїх батьків, хоча спогади про них береже глибоко-глибоко у серці. Юрій Горбунов втратив маму, ще коли тільки починав будувати свою кар’єру. 1999 рік назавжди запам’ятався знаменитості, як рік, що забрав у нього найціннішу людину в усьому світі.

Юрій Горбунов втратив маму занадто рано
Юрій Горбунов втратив маму занадто рано

Зростав знаменитість у родині, що була дуже далекою від шоубізнесу, концертів і розваг. Батько Юрія Горбунова, серйозна людина, займався будівництвом. А ось мати проводила весь свій час, виховуючи дітей – вона працювала у дитячому садку.

Втім, у вільний від роботи час жінка таки займалась мистецтвом. Мати Юрія Горбунова дуже любила грати на українському інструменті бандурі. До слова, саме мама прищепила своєму в майбутньому відомому українському телеведучому любов до мистецтва й творчості.

У середніх класах він захопився баяном, а під час навчання у старшій школі почав грати на гітарі. Крім того, хлопець завжди охоче брав участь у шкільній самодіяльності.  Як зізнавався вже потім відомий ведучий, через постійну зайнятість дорослих йому доводилося пізнавати світ і набувати тих чи інших навичок самостійно. Так, наприклад, підліток освоїв керування автомобілем, тренуючись на батьківському “Москвичі”.

Як виглядає мама Юрія Горбунова
Як виглядає мама Юрія Горбунова

Познайомити свою кохану жінку з мамою Юрій Горбунов, на жаль, не встиг. Померла вона задовго до того, як відомий український телеведучий зустрів жінку, яка назавжди полонила його серце та розум.

Втім, попри те, що мами вже немає поруч, Юрій Горбунов може бачити її риси у дзеркалі хоч кожного дня – знаменитість виріс дуже сильно схожий на рідну людину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини