“Привіт, декрет”: цікаві наряди й стильні зачіски Суперблондинки Полякової в культовому реаліті про вагітність

Відома українська співачка виховує разом з коханим чоловіком двох дітей. Як виглядала знаменитість, коли була вагітна своєю молодшою дитиною Алісою?

Популярна українська співачка Оля Полякова давно завоювала шалену славу на українській сцені. Разом з успішною кар’єрою знаменитість зуміла побудувати щасливу родину. Суперблондинка виховує двох доньок – старшу Машу та молодшу Алісу. Коли Оля Полякова виношувала другу дитину, то вирішила взяти участь у реаліті-шоу, яке навіть назвали українським варіантом американського реаліті про популярну родину Кардаш’ян.

Так, 2011 року українська співачка вдруге стала мамою, але, як і завжди любила робити зірка, зламала всі стереотипи про вагітність та декрет. Оля Полякова взяла участь в реаліті-шоу “Привіт, декрет!” – у програмі за кожним кроком артистки стежили камери. Глядачі спостерігали за тим, як знаменитість продовжує будувати кар’єру, але при цьому виношує під серцем дитину.

Оля Полякова в реаліті-шоу про вагітність та декретну відпустку
Оля Полякова в реаліті-шоу про вагітність та декретну відпустку

Випущений 12 років телепроєкт подарував шанувальникам Суперблондинки можливість спостерігати за життям знаменитості, супроводжувати її не лише на концертах та виступах, але й в особистих справах. Оля Полякова в реаліті-шоу буквально кинула виклик загальноприйнятим стереотипам та забобонам і довела, що декретна відпустка – це не обов’язково про цілодобовий відпочинок на дивані.

Як виглядала вагітна Оля Полякова
Як виглядала вагітна Оля Полякова

До слова, вагітна Оля Полякова не лише стрибала з концертами на сцені, записувала нові пісні та брала участь у фотосесіях, але й не відмовляла собі у більш активному способі відпочинку. Наприклад, зірка полюбляла виходити у відкрите море на яхті та навіть кататись на водному скутері.

Оля Полякова вагітна у реаліті-шоу про свою декретну відпустку
Оля Полякова вагітна у реаліті-шоу про свою декретну відпустку

Нагадаємо, що сьогодні старша та молодша доньки відомої української артистки живуть та навчаються у Великобританії. Маша Полякова вступила на перший курс музичної академії, а Аліса вчиться в престижному інтернаті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини