Шатенка з чорними нігтями та сережкою в носі: як виглядає 14-річна донька Євгена Кошового після зміни іміджу

Український гуморист і зірка "Кварталу 95" виховує зі своєю коханою дружиною двох дітей. Як зараз виглядає епатажна 14-річна Варвара, яка нещодавно перефарбувала волосся й проколола ніс

Один з найвідоміших українських гумористів та зірка “Кварталу 95” давно побудував успішну кар’єру та завоював прихильність мільйонів українців. Втім, знаменитості вдалось не лише стати популярним артистом, але й – люблячим татом та коханим чоловіком. Євген Кошовий одружений з коханою жінкою Ксенією. Разом подружжя виховує двох доньок – молодшу Серафиму та старшу Варвару.

Так, старша донька відомого українського гумориста, 14-річна Варвара, вже в такому юному віці здобула популярність та привернула увагу публіки до себе. Дівчина веде активний образ життя, який показує, зокрема, в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

Донька відомого українського гумориста Євгена Кошового Варвара
Донька відомого українського гумориста Євгена Кошового Варвара

На початку цієї весни Варвара Кошова надихнулась на зміни іміджу. На своїй сторінці в Інстаграмі донька українського гумориста опублікувала своє зображення у новому образі. Найперша деталь, яка впадає в око – це нова зачіска Варвари. Дівчина від народження була білявкою, втім раптово вирішила кардинально змінити колір мало волосся. Тепер донька Кошового – шатенка.

Втім, зміна кольору волосся – не єдиний елемент нового образу Варвари. Крім фарбування, дівчина також вирішила трішки прибрати довжину волосся й зробити чубчик.

Неможливо оминути увагою той факт, що дівчина дуже подорослішала за останній рік – внутрішньо та зовнішньо. На нещодавно опублікованій фотографії також видно, що дівчина вирішила зробити пірсинг носа. Акуратна сережка лаконічно доповнює сміливий образ доньки українського гумориста.

Донька Євгена Кошового кардинально змінила імідж і поділилась новою фотографією
Донька Євгена Кошового кардинально змінила імідж і поділилась новою фотографією

Нагадаємо, що Варвара Кошова з самого дитинства виявила хист до творчості. Зірковий тато дівчини передав дитині власні гени, тому змалку донька артиста знімалась у серіалі та брала участь у гумористичному та вокальному шоу. Сьогодні Варвара Кошова веде особистий блог.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини