“Живий” паркан, шикарний басейн, простора тераса: Катерина Осадча показала свій з Юрієм Горбуновим будинок

Українська телеведуча Катерина Осадча показала сімейне гніздечко, в якому разом зі своїм коханим чоловіком Юрієм Горбуновим живе та виховує спільних дітей

Відома українська телеведуча Катерина Осадча, крім своєї основної діяльності на телебаченні, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Поміж публікаціями про повномасштабну війну, благодійність та робочі процеси можна знайти й дещо особисте. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала шанувальникам, де живе разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

Катерина Осадча показала, де живе разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча показала, де живе разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Осадча опублікувала кадри, зроблені у подвір’ї її з чоловіком будинку. Так, знаменитість показала підписникам своє сімейне гніздечко. У красиво оздобленому подвір’ї Каті Осадчої вже почали квітнути перші дерева та кущі, тому й опубліковане відео вона підписала так: “Моя весна”.

На опублікованих відомою українською телеведучою кадрах видно, що від зайвих поглядів її будинок захищає так званий “живий” паркан з хвойних дерев туй. До слова, все подвір’я зіркової родини оздоблено зі смаком, але без зайвих шику та помпезності. На прибудинковій території Осадчої та Горбунова також є басейн, який вони скоро планують відкрити.

Сам будинок зведений з червоної цегли, а фасад залишається не побіленим, що додає особливого шику їхній оселі. Гармонійно вписують в зовнішній вигляд будинку панорамні вікна та заплетені диким виноградом зовнішні стіни. Неможливо оминути увагою й простору терасу, яка також додає особливої родзинки.

Як виглядає будинок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова
Як виглядає будинок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Нагадаємо, що парочка відомих українських телеведучих одружені з 2017 року, а їхній роман почався за лаштунками проєкту “Голос. Діти” 2015 року. Спершу Катерина Осадча та Юрій Горбунов приховували романтичний зв’язок, але врешті-решт розповіли шанувальникам хороші новини. Сьогодні зіркова пара виховує двох синів – Івана та Данила.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини