Мамина чи татова: ви здивуєтеся, побачивши фото батьків Насті Каменських, які відправили її в Італію

Відома українська артистка зростала у творчій та яскравій родині, а за кордоном бувала набагато частіше, ніж будь-хто з її оточення. Що відомо про минуле родини Насті Каменських?

Настю Каменських без перебільшень можна назвати однією з найпопулярніших українських артисток сучасності. Особливу популярність знаменитості принесли виступи у складі гурту “Потап і Настя”, але сольна кар’єра виявилась не менш успішною. Сьогодні відома українська співачка продовжує займатись творчістю. Пропонуємо пригадати, звідки починався шлях знаменитості – як виглядає родина Насті Каменських та що відомо про її минуле?

Як виглядала відома співачка Настя Каменських в юності
Як виглядала відома співачка Настя Каменських в юності

Майбутня зірка українського шоубізнесу народилась в столиці у творчій родині. Її мама співала у Національному академічному хорі ім. Верьовки. Тато Каменських, який відійшов у засвіти у січні 2021 року, спершу був капітаном збірної “Динамо” з волейболу, але потім кардинально змінив кар’єру. Чоловік вирішив стати концертним директором хору імені Верьовки.

Як виглядають батьки відомої артистки Насті Каменської
Як виглядають батьки відомої артистки Насті Каменської

Дитинство відомої української співачки пройшло дуже насичено. Батьки Каменської змалку виховували в дівчинці любов до творчості, а маленька Настя дуже часто бувала за кордоном. Наприклад, у 5 років батьки майбутньої артистки відправили дівчинку до Франції, але їй там не сподобалося, тому надовго у країні кохання зірка не затрималась.

Країною, яка запала знаменитості у саме серце стала Італія. Невдовзі після повернення з Франції Настя Каменських вирушила до Італії. Майбутня артистка чергувала життя в Італії з життям в українській столиці. У Неаполі загалом майбутня артистка провела 7 років, що допомогло їй опанувати італійську мову в ідеалі.

Чи схожа Настя Каменських на своїх батьків
Чи схожа Настя Каменських на своїх батьків

До слова, відома українська співачка має відмінні взаємини зі своєю мамою та мала чудові стосунки з батьком за його життя. Знаменитість не втрачає можливості нагадати шанувальникам, як сильно любить своїх рідних і наскільки сильно вдячна їм за виховання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини