Сопонару з “Жіночого кварталу” вперше показала свого бойфренда-британця на повний зріст: високий і спортивний

Українська актриса та гумористка Ірина Сопонару зустрічається з хлопцем, якого зустріла у Великобританії. Знаменитість вперше показала коханого на повний зріст

Відома українська актриса вперше познайомила глядачів зі своїм відмінним почуттям гумору та артистичністю на сцені, з якої починали чи не всі сучасні гумористи – у складі команди КВК. Пізніше професійне життя знаменитості закрутилось, Ірина Сопонару почала зніматись у комедійних проєктах та сіткомах українського виробництва й стала однією з найулюбленіших артисток публіки. Сьогодні зірка є актрисою “Жіночого кварталу”, але через повномасштабну війну живе за кордоном.

Хоча 24 лютого 2022 року принесло горе й смуток у життя кожної людини, декому доля таки усміхнулась. Так, наприклад, попри те, що Ірина Сопонару змушена була покинути рідну країну й тимчасово переїхати до Великобританії, за кордоном вона живе зі своїм коханим і вже навіть планує з ним весілля.

Ірина Сопонару вперше показала шанувальникам бойфренда на повний зріст
Ірина Сопонару вперше показала шанувальникам бойфренда на повний зріст

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ірина Сопонару вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками. У знаменитості запитали, чи є в неї хлопець. Відповідь була лаконічною, але змістовною – фотографія закоханих у дзеркалі на повний зріст.

Бойфренд Ірини Сопонару Ріс має високий зріст і спортивну статуру. Схоже, що, на відміну від своєї коханої, чоловікові більше подобається не класичний стиль, а спортивний, адже на фотографії поруч з українською актрисою в красивій чорній сукні він позував у шортах та футболці, а також з сумкою через плече і в кедах.

Ірина Сопонару зі своїм бойфрендом з Великобританії
Ірина Сопонару зі своїм бойфрендом з Великобританії

Нагадаємо, що вперше відома українська гумористка й актриса показала свого коханого у жовтні 2021 року. Тоді знаменитість зізналась, що будує стосунки з великобританцем Рісом, але його прізвище Ірина Сопонару воліє не називати. А ось професії коханого зірка не приховує – бойфренд української гумористки працює в рідній країні промоутером.

Слід зазначити, що в парочки серйозні стосунки, адже раніше Ірина Сопонару вже зізнавалась, що замислювалась над материнством, а з Рісом хоче зіграти весілля. Втім, свято зіркова пара відклала до кращих часів, адже хоче відзначити такий важливий день в Україні під мирним небом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини