“Чоловік зустрів коханку”: молода дружина Віктора Павліка побачила на вечірці ту, хто вкрала серце її коханого

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка ошелешила нещодавною заявою. Виявляється, чоловік особисто познайомив її зі своєю коханкою

Навколо особистого життя відомого артиста Віктора Павліка постійно ходять чутки. Так, наприклад, в минулому його четверта дружина Катерина Репяхова була коханкою знаменитості, а сьогодні, вже у новому шлюбі, знову зайшла мова про невірність чоловіка. Дружина відомого музиканта в особистому блозі ошелешила шанувальників несподіваним зізнанням у тому, що насправді знайома з коханкою свого чоловіка.

Вчора Віктор Павлік давав концерт, а після виступу була організована вечірка. Зіркова дружина в особистому блозі зізналась, що на цьому імпровізованому застіллі відомий український музикант зустрів свою коханку. Крім такої несподіваної новини, Катерина Репяхова також запропонувала показати цю жінку.

Катерина Репяхова зізналась, що після концерту Віктор Павлік зустрів свою коханку
Катерина Репяхова зізналась, що після концерту Віктор Павлік зустрів свою коханку

Спочатку шанувальники дружини відомого українського артиста серйозно поставились до несподіваної заяви Катерини Репяхової. Проте, врешті-решт виявилось, що знаменитість вирішила полоскотати нерви своїх підписників і таким чином пожартувати. Насправді ж Віктор Павлік зустрів у парку загадкового Данічку, який одягнувся в сукню справжньої принцеси.

Відомий український музикант Віктор Павлік зі своєю новою коханкою
Відомий український музикант Віктор Павлік зі своєю новою коханкою

На особистій сторінці Катерини Репяхової в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала відео, на якому відомий український артист звернувся до підписників своєї дружини. Так, Віктор Павлік зазначив, що він зустрів у парку загадкову принцесу, на ім’я Данило. Знаменитість зізнався, що в їхніх серцях моментально поселилось кохання.

Схоже, Катерина Репяхова оцінила гумор свого чоловіка, адже знаменитість не просто опублікувала кумедне відео, а й додала до нього наліпку зі своїм зображенням, яке сміється.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини