Зірки, які народили двійнят і близнят: Камалія і Захур, Пугачова і Галкін, Неля Шовкопляс, Олена Кравець

Іноді генетика грає з людьми у дуже цікаву гру. Пригадуємо, як виглядають родини відомих знаменитостей, які свого часу народили двійнят або близнят

Для багатьох молодих і вже “бувалих” батьків впоратись з однією дитиною – надзвичайно складне заняття. Що вже казати про двох малюків, які потребують цілодобового піклування? Втім, ні природа, ні генетика, ні доля не питають у людей, яким саме вони хочуть бачити своє життя. Пригадуємо, хто з відомих зірок свого часу став щасливими батьками двійнят або близнят.

Камалія та Мохаммад Захур

Відома українська співачка, яка раніше здобула звання найбагатшої артистки країни, 2013 року стала щасливою мамою двох донечок. До цього зірка довгий час лікувала безпліддя та вже майже зневірилась. Пізніше Камалія зізнавалась, що з чоловіком серйозно почала замислюватись над сурогатним материнством. Втім, врешті-решт знаменитість завагітніла та стала мамою.

Як виглядають діти відомої української співачки Камалії та її чоловіка
Як виглядають діти відомої української співачки Камалії та її чоловіка

Від свого чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, зірка української народила близнят Мірабеллу та Арабеллу. Цьогоріч дівчатка відсвяткують 10-річний ювілей.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Одна з найвідоміших російських співачок Алла Пугачова і досі є найобговорюванішою персоною через шлюб з набагато молодшим за неї Максимом Галкіним. Попри різницю у віці зіркова пара змогла не просто побудувати міцні та серйозні стосунки, а й створити родину. 2013 року російські артисти стали батьками Лізи та Гаррі Галкіних.

Як виглядають сьогодні двійнята Максима Галкіна та Алли Пугачової
Як виглядають сьогодні двійнята Максима Галкіна та Алли Пугачової

Зіркова пара стала батьками з допомогою сурогатної матері.

Неля Шовкопляс і чоловік Владислав

Хоча багато українців щиро вважали Нелю Шовкопляс коханою її “екранного чоловіка” Єгора Гордєєва, насправді зірковий дует разом лише у кадрі “Сніданку з 1+1”. У реальному житті відома українська ведуча перебуває у шлюбі з чоловіком Владиславом, з яким познайомилась ще під час навчання в університеті. Сьогодні пара виховує двійнят Тимофія та Матвія.

Як виглядають діти Нелі Шовкопляс
Як виглядають діти Нелі Шовкопляс

Олена та Сергій Кравець

Відома українська гумористка, актриса та ведуча Олена Кравець у шлюбі зі своїм коханим чоловіком виховують трьох дітей. Старша Маша вже почала самостійне життя, а ось 2016 року зіркова пара стала батьками вдруге – у них народились двійнята Катерина та Іван, які сьогодні ходять до столичної школи.

Як виглядають двійко дітей Олени Кравець
Як виглядають двійко дітей Олени Кравець

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини