Модна стрижка боб-каре та сині тіні на очах: Володимир Остапчук пригадав, як виглядав декілька років тому

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук пригадав, як виглядав декілька років тому. Виявляється, знаменитість полюбляв носити яскравий макіяж

Один з найвідоміших українських телеведучих і шоуменів завжди вмів вразити шанувальників своїми перевтіленнями. Володимир Остапчук часто накладав приголомшливий грим заради сценічного образу. Спогадами про один з таких випадків знаменитість нещодавно поділився на особистій сторінці. Зірка показав підписникам, як сидить у гримерці, поки навколо професіонали “чаклують” над його зовнішнім виглядом.

Володимир Остапчук пригадав, як виглядав декілька років тому
Володимир Остапчук пригадав, як виглядав декілька років тому

У своєму блозі в соціальній мережі Інстаграм знаменитість поділився доволі кумедними спогадами. Український ведучий показав Історію-спогад, датовану 17 березня 2021 року. На опублікованому відео Володимир Остапчук сидить у гримерному кріслі в образі Тьоті Рози. Особливо впадає в око той факт, що знаменитість дивиться в камеру з абсолютно спокійним виразом обличчя – невідомо, чи це частина жарту, чи артистові просто важко рухати лицьовими м’язами через велику кількість гриму.

На опублікованих нещодавно кадрах Володимир Остапчук позував зі стильною зачіскою боб-каре. Штучне волосся знаменитості мало приємний карамельний відтінок, який особливо вдало гармоніював з кольором його очей, які, до слова, також були прикрашені – яскравими блакитними тінями.

Володимир Остапчук показав шанувальникам, як виглядав на шоу Маска
Володимир Остапчук показав шанувальникам, як виглядав на шоу Маска

Слід нагадати, що такий образ – не перше кардинальне перевтілення Володимира Остапчука. 2021 року знаменитість брав участь у популярному телевізійному проєкті “Маска”, умова якого – найбільш правдоподібно перетворитись на відому постать або персонажа. Так, наприклад, свого часу шоумен був і кумиром своєї доньки, принцесою Ельзою з “Крижаного серця”, і Джокером, і Капітаном Джеком Горобцем, і навіть Олегом Винником.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини