Олександр Пономарьов показав доньку від Мозгової: Євгенія відсвяткувала 25 років і змінилась до невпізнання

Відомий український співак довгий час перебував у стосунках з продюсеркою Оленою Мозговою. Після розставання у зіркових екскоханців залишилась спільна донька Євгенія

Олександр Пономарьов, відомий український співак, відзначився не лише у творчій діяльності й на сцені, але й в особистому житті. Сьогодні, за словами самого артиста, його серце самотнє. Втім, знаменитість не засмучується з цього приводу, адже в його житті є важливіші речі – його діти. Загалом у відомого українського співака двоє рідних дітей та одна названа донька. Нещодавно 25-річчя відсвяткувала Євгенія, рідна дитина артиста.

З цієї нагоди знаменитість вирішив поділитись зі своїми шанувальниками спогадами про те, якою була Женя раніше та якою стала тепер. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Пономарьов опублікував допис, в якому показав архівні та свіжі фотографії своєї донечки, а також – залишив миле привітання для рідної людини.

Донька Олександра Пономарьова та Олени Мозгової у дитинстві зі своєю мамою
Донька Олександра Пономарьова та Олени Мозгової у дитинстві зі своєю мамою

На опублікованих фотографіях, з яких зірка зробив колаж, Євгенія зображена поруч зі своїм татом у різному віці. Так, наприклад, на найпершій фотографії Олександр Пономарьов з модною на той час зачіскою тримає на руках маленьку Женю. Зіркові батько й донька стоять на сцені, дитина виглядає дещо розгубленою, адже до неї прикуті сотні пар очей. Втім, Пономарьову до фанатської уваги не звикати – він виглядає щасливим поєднувати батьківство з улюбленою справою.

Наступні фотографії були зроблені вже у дорослому віці Євгенії. Слід зазначити, що дівчина виросла неймовірно красивою та успадкувала риси зовнішності однаково і від тата, і від мами. Євгенія має стрункий стан, довге світле волосся, красиві очі та чарівну усмішку.

Олександр Пономарьов чуттєво привітав доньку з її днем народження
Олександр Пономарьов чуттєво привітав доньку з її днем народження

В описі до нового допису в соцмережі Інстаграм відомий український музикант залишив коротке, втім влучне привітання для своєї донечки. Знаменитість зазначив, що Євгенії виповнилось 25 років і додав лаконічне “Ого”, позначаючи свій подив від того, як швидко летить час. Крім того, зірковий батько побажав своїй дитині довгого та щасливого життя з Божим благословенням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини