Як виглядає чоловік Руслани Лижичко: сплять в різних ліжках та в окремих кімнатах, як Полякова і Буряковський

Одна з найвідоміших українських співачок прославилась "Дикими танцями" та запальною творчістю. На професійному фронті в Руслани все добре, а як щодо особистого?

Відома українська співачка Руслана Лижичко досягла колосального успіху не лише на сцені й у творчій діяльності, але і в особистому життя. Знаменитість вийшла заміж за коханого чоловіка Олександра Ксенофонтова 1995 року. Відтоді зіркова пара живе душа в душу, а життям крокує виключно пліч-о-пліч.

Відома українська співачка перебуває у шлюбі з чоловіком з 1995 року
Відома українська співачка перебуває у шлюбі з чоловіком з 1995 року

Чоловік Руслани Лижичко пов’язав своє життя з тією ж сферою, що і його кохана дружина. Ксенофонтов є музичним продюсером, рок-музикантом і менеджером, співавтором музики та текстів пісень своєї другої половинки. До слова, раніше Ксенофонтов був навіть нагороджений відзнакою за перемогу співачки Руслани на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”.

Познайомились майбутні закохані на роботі. Молодій співачці порадили звернутись до справжнього професіонала своєї справи. Олександр Ксенофонтов допоміг Руслані, а пізніше запропонував співпрацю. Спільна робота врешті-решт переросла у службовий роман, який логічним чином витік у весілля та подружнє життя.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов у молодості
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов у молодості

Цьогоріч зіркова пара відзначатиме 28 років разом, втім за цей час дітей у знаменитостей так і не з’явилось. Раніше Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов зізнавались, що дуже хочуть стати батьками та прагнуть народити дитину. Втім, через виснаженість організму все виявилось не так просто, як того б хотілось.

Проте, навіть такі життєві випробування не стають на заваді справжньому коханню, перевіреному роками. Знаменитості продовжують щасливе подружнє життя та не зважають на складнощі, адже впевнені: немає проблем, які неможливо розв’язати.

Як виглядає чоловік відомої української співачки Руслани Лижичко
Як виглядає чоловік відомої української співачки Руслани Лижичко

Разом з тим, є у Руслани та її коханого Олександра своя особливість. Зіркова пара спить у різних ліжках та навіть у різних кімнатах. Лижичко одного разу зізналась, що її сон відрізняється від того, як звик відпочивати чоловік. Зірка може декілька разів за ніч встати, аби випити чаю, або ж і взагалі почати творити, несподівано зловивши Музу. Жартома співачка розповіла, що чоловікові це набридло, тому вони й сплять у різних ліжках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини