Закадровий голос “Що? Де? Коли?” належить неймовірному красеню: як виглядає ведучий шоу Олександр Андросов

Телеглядачі не звикли бачити цього ведучого, втім його голос давно знайомий кожному. Як в реальному житті виглядає Олександр Андросов, закадровий голос програми "Що? Де? Коли?"

Відомий український та продюсер Олександр Андросов має дуже цікаву біографію. Свою популярність в Україні знаменитість здобув, зокрема, завдяки роботі у програмі “Що? Де? Коли?”, де ведучий став закадровим голосом. Шанувальники чудово знали, як “звучить” Андросов, а ось його зовнішній вигляд пам’ятають далеко не всі.

Неможливо заперечувати той факт, що знаменитість має не лише статний голос, але й привабливу зовнішність. В Олександра Андросова світле волосся, красиві очі та яскрава усмішка. Слід зазначити, що артистичність та харизму ведучого можна помітити неозброєним оком.

Як в реальному житті виглядає Олександр Андросов
Як в реальному житті виглядає Олександр Андросов

Що стосується біографії знаменитості, то можливо Андросов міг ніколи б і не стати продюсером чи ведучим. Народилась майбутня зірка українського телебачення в сонячній Одесі, а після випуску зі школи вирушив здобувати вищу освіту до Одеської державної академії будівництва та архітектури. Олександр Андросов став інженером-будівельником, втім вирішив вступити до університету ще раз і цього разу стати психологом.

Наприкінці 1990-х років чоловік почав працювати в міський виконавчий комітет міста Одеси. Цілий рік Олександр Андросов поєднував роботу у відділі розвитку територій з роботою в Академії будівництва, де працював над науковими розробками. Втім, 1999 року душа потягнула знаменитість працювати на радіо. До слова, за рік до цього Андросов почав грати в інтелектуальну гру “Що? Де? Коли?”.

Ведучий інтелектуальної телегри Олександр Андросов
Ведучий інтелектуальної телегри Олександр Андросов

Телепрограма, яка випробовувала гравців на знання та ерудицію настільки захопила Олександра Андросова, що він просто не зміг зупинитись на банальній участі у “Що? Де? Коли?”. Так, наприклад, радіоведучий вигадав декілька нових форматів старого й доброго інтелектуального шоу. Через 10 років своєї участі в житті “Що? Де? Коли?”, 2008, Андросов офіційно став ведучим програми.

Закадровий голос популярного інтелектуального шоу Андросов
Закадровий голос популярного інтелектуального шоу Андросов

Особисте життя у відомого українського ведучого також склалось. Сьогодні Олександр Андросов перебуває у шлюбі з коханою дружиною та виховує з нею доньку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини