Без легендарної лисини зовсім не те: спробуйте впізнати Дмитра Гордона в молодості з довгим волоссям

Багато років тому відомий український журналіст Дмитро Гордон мав дещо інший імідж – довге темне волосся безперечно пасувало знаменитості. Як він тоді виглядав?

Дмитро Гордон прославився у журналістській сфері. Сьогодні знаменитість продовжує активно займатись професійною діяльністю, а також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Поміж дописів про суспільно-політичну ситуацію в Україні та світі, на сторінці зірки можна знайти й особисті дописи. Зокрема, Дмитро Гордон час від часу пригадує, як виглядав у минулому.

Сьогодні відомий український журналіст має безперечну зовнішність – абсолютно лиса голова та серйозний погляд. Багато років тому зірка мав такі самі уважні й серйозні очі, втім на голові в Гордона була густа шевелюра. Ба більш, знаменитість навіть носив бороду. Такі кадри дійсно можуть приголомшити багатьох шанувальників і пересічних користувачів мережі.

Відомий журналіст Дмитро Гордон показав свою фотографію у молодості
Відомий журналіст Дмитро Гордон показав свою фотографію у молодості

До слова, деякий час тому відомий український журналіст опублікував цю фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість зазначив, що кадр був зроблений у Грузії, Тбілісі. Цьогоріч архівній фотографії виповниться 33 роки – на ній знаменитість позував далекого 1990 року. У коментарях до цієї публікації в Інстаграмі підписники та шанувальники Гордона зазначили, що йому безперечно личила така зачіска. Ба більш, чимало фанатів зауважили, що сьогодні його дивно бачити в такому образі.

А ось вже через рік знаменитість не лише густе волосся на голові мав, а й статну бороду. Раніше Дмитро Гордон також показував шанувальникам архівну фотографію, зроблену 1991 року. На кадрі знаменитість позує в абсолютно незвичному образі, з густим волоссям і бородою, а також у класичному костюмі, з сорочкою та краваткою.

Дмитро Гордон показав, як виглядав у молодості з густою шевелюрою та бородою
Дмитро Гордон показав, як виглядав у молодості з густою шевелюрою та бородою

Слід зазначити, що у певний момент свого життя відомий український журналіст вирішив кардинально змінити свій образ. Тоді Дмитро Гордон попрощався з волоссям і вже довгий час ходить із зачіскою “під нуль”. Разом з тим, чимало шанувальників, переглядаючи архівні фотографії знаменитості, зазначають, що в них складається враження, ніби він зовсім не старіє.

Як Дмитро Гордон виглядає сьогодні без довгого й густого волосся
Як Дмитро Гордон виглядає сьогодні без довгого й густого волосся

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини