Колишня Володимира Остапчука похизувалась шикарним видом з вікна австрійської квартири: можна розгледіти гори

Колишня дружина відомого українського шоумена й телеведучого показала, як живе за кордоном. Після переїзду до Австрії зірка оселилась у симпатичній квартирі

Відомий український ведучий і шоумен Володимир Остапчук був офіційно одружений двічі. Дружга дружина знаменитості після розлучення з ним вирішила переїхати жити до іншої країни. Разом з тим, час від часу Христина Горняк таки повертається до рідної України. Втім, більшість часу українська блогерка та нотаріусиня проводить у Відні, Австрії.

Свою основну професійну діяльність, юриспруденцію, Христина Остапчук поставила на павзу, як сама зазначала раніше у коментарі для шанувальників. Натомість зірка продовжує активно розвивати особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість часто виходить із шанувальниками на зв’язок і розповідає останні новини про своє життя – як в Україні, так і за кордоном.

Колишня дружина Володимира Остапчука часто виходить із фанатами на зв'язок
Колишня дружина Володимира Остапчука часто виходить із фанатами на зв’язок

Зокрема, знаменитість любить спілкуватись зі своїми підписниками, відповідаючи на різні їхні запитання. Втім, коли питань немає, Христина Горняк радо розповідає про свою рутину – чим вона займається, як проводить свої дні, як почувається. Наприклад, днями зірка розповіла, що пережила морально важкий етап свого життя, втім нарешті повернулась назад, з новими силами та чудовим настроєм.

Сьогодні зірка продовжує ділитись найпотаємнішими думками, завдяки чому її блог у соцмережі Інстаграм можна назвати одним із найбільш відвертих в українському шоубізнесі. Втім, наповнює свою сторінку знаменитість контентом, присвяченим не лише філософським і глобальним думкам. Нещодавно зірка показала, в якій квартирі живе в Австрії.

Христина Горняк опублікувала ранкову Історію, в якій продемонструвала шикарний вигляд зі свого панорамного вікна у віденських апартаментах. На новому відео з квартири знаменитості можна помітити, що кожен день колишня дружина Остапчука починає з чудово виду на австрійські гори.

Христина Горняк-Остапчук показала, в якій квартирі живе після переїзду до Австрії
Христина Горняк-Остапчук показала, в якій квартирі живе після переїзду до Австрії

Нагадаємо, що в Україні зірка також має власну нерухомість – будинок, куплений у стосунках з Остапчуком. Зіркова пара поки не вирішила, як ділити спільне майно, тому тимчасово вони просто заморозили будівництво й ремонт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини