Олена Кравець та її донька Марія схожі як дві краплі води: не відрізнити, хто є хто (ФОТО)

Відома українська актриса й гумористка Олена Кравець 20 років тому стала мамою дівчинки, яка виросла в її точнісіньку копію. Як сьогодні виглядає старша донька знаменитості?

Олена Кравець є однією з найвідоміших українських телеведучих і гумористок. Знаменитість здобула шалену популярність на сцені “Кварталу 95”, втім сьогодні артистка пішла з команди, щоб розвивати кар’єру ведучої. Кравець працює на телеканалі “Дом”, виховує дітей і займається пошуком свого творчого “Я”. Хай там як, про це насправді знають чи не всі шанувальники зірки українського телебачення. А ось чим займається та як сьогодні виглядає старша донька зірки?

Чим займається донька Олени Кравець

Відома українська актриса й гумористка до сьогодні встигла не лише здобути шалену популярність серед шанувальників, а і створити щасливу родину. Старша донька Олени Кравець Марія з’явилась на світ 20 років тому – 24 лютого 2003 року. Дівчина цьогоріч зізналась, що у зв’язку з останніми подіями важко називати цей день своїм. Чим сьогодні займається Марія Кравець?

Донька Олени Кравець виросла дуже схожою на свою зіркову маму
Донька Олени Кравець виросла дуже схожою на свою зіркову маму

Важко сказати, що зіркова донька активно веде особистий блог, втім час від часу на її сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’являються нові кадри та публікації. Останнім часом Марія Кравець часто стає головною героїнею фотосесій талановитих фотографів і фотографинь. Ось декілька кадрів з нещодавніх фотосетів старшої доньки української артистки.

Як сьогодні виглядає донька Олени Кравець
Як сьогодні виглядає донька Олени Кравець

У вільний час донька відомої української актриси й гумористки полюбляє танцювати. Понад 10 років Марія Кравець займається танцями у стилі фрістайл, у дівчини чудово виходить поєднувати складні рухи та зв’язки у своїх номерах. Старша донька Олени Кравець вже встигла досягти серйозних успіхів у своєму хобі.

Олена Кравець та її старша донька Марія дуже схожі між собою
Олена Кравець та її старша донька Марія дуже схожі між собою

Зазначимо, що з початком повномасштабної війни зіркова донька, як і багато інших українців, переїхала за кордон. Сьогодні Марія Кравець живе на дві країни – на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Інстаграм періодично з’являються дописи геолокаціями з України й Польщі. Разом з тим, слід нагадати, що після випуску з Новопечерської школи зіркова донька здобуває освіту в сфері менеджменту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини