В ультракороткій сукні та чорних окулярах: мама Дана Балана сьогодні виглядає молодшою за Тіну Кароль

Відомий молдовський музикант здобув популярність серед української авдиторії завдяки шоу "Голос країни". Сьогодні за життям знаменитості продовжують слідкувати тисячі фанатів

Дан Балан народився у сім’ї батька посла та творчої матері. Українці познайомились з Людмилою Балан ще за часів, коли її зірковий син брав участь у шоу “Голос країни”. Тоді знаменита мама прийшла не просто підтримати свою дитину, а й виконати на сцені проєкту пісню. Тоді шанувальники залишились у захваті від творчої та харизматичної Людмили Балан – жінка назавжди залишилась у серцях глядачів.

До слова, такий виступ мами Дана Балана спричинив ще більше пліток про ймовірний роман молдовського музиканта та його української колеги, відомої співачки Тіни Кароль. Річ у тім, що пісня “Ой горіла сосна палала”, яку й заспівала Людмила Балан на сцені популярного українського шоу, виконується спеціально для молодят.

Відомий молдовський співак Дан Балан зі своєю мамою та Тіною Кароль
Відомий молдовський співак Дан Балан зі своєю мамою та Тіною Кароль

Втім, слід одразу зазначити, що знаменитість доволі швидко розставила всі крапки над “і”. У відповідь на цікавість преси щодо ймовірних стосунків її сина з Тіною Кароль Людмила коротко та зрозуміло заявила, що між ними нічого немає. Ба більше, мама Дана Балана зазначила, що навряд чи настане такий день, коли українська артистка стане її невісткою.

Хай там що, на українському телебаченні зіркова мама відомого співака з’являлась не так часто, як на рідному молдовському. У своїй країні Людмила Балан здобула шалену славу, тому у свій день народження, який зірка святкувала днями, отримала чимало привітань. На всі з них знаменитість відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі Людмила Балан опублікувала фотографію з вишуканим букетом рожевих троянд. Втім, основною родзинкою нового кадру на сторінці мами Дана Балан виявився стильний образ зірки. Жінка позувала у короткій сукні темно-синього кольору, білих черевиках з гострим носком і чорних окулярах.

Як виглядає мама відомого молдовського співака Дана Балана Людмила сьогодні
Як виглядає мама відомого молдовського співака Дана Балана Людмила сьогодні

Неможливо оминути увагою той факт, що на свіжій фотографії мама Дана Балана виглядає дуже молодо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини