“У душі все ще 18”: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова показала вікові зморшки на фото без макіяжу

Відома українська продюсерка й колишня дружина популярного співака Олександра Пономарьова показала власне селфі без макіяжу та фільтрів. Олена Мозгова зізналась, що почувається на 18 років

Відома українська продюсерка Олена Мозгова давно має власну армію прихильників та підписників на особистих сторінках у різних соціальних мережах. Знаменитість підкупила фанатів життєвою мудрістю у поєднанні з безперечним почуттям гумору й позитивним поглядом на життя. Після розставання з Олександром Пономарьовим зірка влаштувала щасливе особисте життя.

Втім, нещодавно знаменитість зіткнулась з усвідомленням власного віку. Сьогодні Олені Мозговій 49 років, проте, зізнається продюсерка, відчуває вона себе не старшою за 18. На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук зірка вирішила поділитись своїм ранковим селфі без краплі макіяжу. Крім того, Мозгова розповіла, чи вдається їй прийняти власний вік.

На фотографії знаменитість позувала без макіяжу й додатково не накладала фотофільтрів. Олена Мозгова спеціально зробила селфі з близького ракурсу, продемонструвавши свою зовнішність, як є. Слід зазначити, що на чолі знаменитості присутні зморшки, втім продюсерка зачаровує натуральною красою.

Олена Мозгова показала реальну фотографію, на якій видно її вікові зморшки
Олена Мозгова показала реальну фотографію, на якій видно її вікові зморшки

В описі до нещодавно опублікованого кадру знаменитість поцікавилась у шанувальників, чи складно їм прийняти власний вік. Олені Мозговій, за власним зізнанням, це зробити доволі нелегко. Відома українська продюсерка зазначила, що душею вона – 18-річна. Втім, тільки-но гляне у дзеркало, розуміє, що молодість залишилась далеко позаду.

Разом з тим, додала знаменитість, вона не переймається з цього приводу. Олена Мозгова зізналась, що усвідомлює той факт, що їй, як і всім людям на цій планеті, не залишається нічого іншого, крім того, щоб прийняти своє дорослішання й продовжити крокувати життям із високо піднятою головою.

“Але іншого шляху, як прийняти це з гідністю, немає, – зазначила Олена Мозгова й пояснила, що слід робити, – тому робимо вдих, видих і крокуємо далі з високо піднятою головою, посмішкою і розумінням, що все в цьому світі мінливе”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини