Якою стала позашлюбна донька Лідії Таран – вже 15 років: від батька Доманського не відрізнити (ФОТО)

15 років тому Лідія Таран вперше стала мамою, народивши єдину доньку від Андрія Доманського. Сьогодні дівчина разом із мамою живе та навчається за кордоном

Відома українська ведуча Лідія Таран раніше перебувала у стосунках зі своїм колегою Андрієм Доманським. Хоча до РАЦСу справи не дійшли, зіркова пара встигла стати батьками чудової дівчини Василини. Восени минулого року вона відсвяткувала 15 років, а вже незабаром зірковій дочці виповниться 16. Як зараз виглядає дівчина та де живе, читайте у матеріалі “Добрих новин”.

Як виглядає донька Доманського й Таран

Василина Доманська з’явилась на світ 5 жовтня 2007 року. Відома українська телеведуча Лідія Таран народила дитину від свого колеги Андрія Доманського, стосунки з яким починались зі службового роману. До шлюбу в зіркової пари так і не дійшло, а після розставання батьків Василина залишилась жити з мамою.

Відома українська телеведуча час від часу показує на фото свою єдину доньку Василину
Відома українська телеведуча час від часу показує на фото свою єдину доньку Василину

Попри те, що зі своїм батьком в одному домі дівчина не жила, Андрій Доманський ніколи не втрачав можливості побачитись з рідною донькою. Варто зазначити, що український ведучий завжди намагався збирати всіх своїх дітей разом. Саме тому у доньки Лідії Таран склались чудові стосунки з братами й сестрами.

Лідія Таран показала, який вигляд має сьогодні її єдина донька від Андрія Доманського
Лідія Таран показала, який вигляд має сьогодні її єдина донька від Андрія Доманського

Де зараз живе донька Лідії Таран

Після початку повномасштабної війни в Україні, як і багато інших українців, Лідія Таран вирішила виїхати з країни. Знаменитість разом з донькою оселилась у Франції, де не лише Василину влаштувала у навчальний заклад, а навіть і сама встигла вступити до університету. Загалом, зіркова донька українських журналістів вчиться одразу у двох школах.

Василина Доманська разом із зірковою мамою перебралась за кордон
Василина Доманська разом із зірковою мамою перебралась за кордон

Раніше зірка “1+1” розповідала, що її донька Василина завжди й в усьому її підтримує. Дівчина вивчає французьку мову, а Лідія Таран зізнається, що її дочці вдається це робити набагато легше й швидше, ніж їй. Хай там як, ведуча зі своєю дитиною допомагають одна одній звикнути до нового середовища.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини