Це просто вау: таємна дружина Олега Винника Таюне показала на собі трендову стрижку весни 2023

Співачка Таюне майже не з'являється в інформаційному просторі, проте, час від часу її світлини таки спливають у мережі. Дізнайтеся, як Таїсія Сватко зробила собі стрижку та передбачила всі тренди 2023.

Бек-вокалістка Олега Винника, Таїсія Сватко, вже, на жаль, давно не веде свою сторінку в Інстаграмі, хоча й раніше часто радувала своїх прихильників новими фото та відео.

Втім, на фан-сторінках за нею дуже сумують і часто згадують, як змінювалася артистка. Наприклад, їй понад 5 років тому вдалося вгадати з найтрендовішою зачіскою 2023-го року — боб-каре.

Носила цю стрижку зірка різної довжини, але найбільше збереглося світлин з достатньо сміливим коротким варіантом. Усі її слухачі відзначали, що такий образ виглядає напрочуд ефектно та зухвало. Загалом епатаж і бажання підкорити собі стадіони проглядалося і у творчості Головного вовка країни та його вірної компаньйонки на сцені.

Зачіска Таюне після боб-каре
Таємна дружина Олега Винника Таюне показала на собі трендову стрижку

Та згодом стало очевидно, що Таїсія хоче більше розкрити себе і свою душу публіці. Спершу вона почала відрощувати довге волосся. Згодом трансформації у близькій людині побачив і сам Олег та вирішив написати пісні для сольних виходів пані Сватко на сцену. З’явився псевдонім: Таюне.

Сама ж виконавиця сором’язливо буде казати згодом в інтерв’ю, що не дуже хотіла ось так виділятися перед слухачами. Її абсолютно влаштовувала позиція у тилу Олега Винника і поступатися нею вона не збиралася, але пішла у солістки, бо бачила, які красиві композиції виходять з-під пера артиста і тому відчувала, що їх мають почути всі.

Дружина Олега Винника Таюне показала, як виглядає у реальному житті без макіяжу
Таємна дружина Олега Винника Таюне показала на собі трендову стрижку

Нагадаємо, що Таюне та Олега Винника давно підозрюють у романі. Також цим зіркам приписують існування спільного сина на ім’я Юліан, який потенційно може жити у Німеччині, де й працював раніше співак.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини