Зачіска точнісінько, як в Олени Кравець: у мережі показали архівні фотографії Сергія Притули в молодості

Відомий український ведучий, а нині – благодійник і волонтер, Сергій Притула в молодості носив дуже цікаву й неординарну зачіску. Як виглядав друг Фреймут, коли тільки-но став популярним?

Один із найвідоміших українських телеведучих здобув свою популярність дуже й дуже давно. Спершу Сергій Притула працював на телебаченні зі своїми друзями – Ольгою Фреймут й Олександром Педаном. Пізніше легендарне тріо розійшлось і кожен пішов власною дорогою, втім шанувальники й досі з теплом пригадують минулі часи.

До слова, з часом не лише Сергій Притула відокремився від компанії своїх колег – змінився й імідж та зовнішність знаменитості. У молодості відомий український ведучий носив довге темне волосся та навіть мав чубчик. Неможливо оминути увагою той факт, що стрижка Притули дуже нагадує імідж Олени Кравець.

У мережі показали архівні фотографії Притули із зачіскою, схожою на стрижку Кравець
У мережі показали архівні фотографії Притули із зачіскою, схожою на стрижку Кравець

Втім, була у знаменитості й дещо коротша стрижка. Наприклад, у студентські роки знаменитість носив зачіску майже “під нуль” (фото ліворуч). А ось у шлюбі зі своєю першою дружиною Сергій Притула почав відпускати довше волосся, втім довжина й досі залишалась не надто великою.

Як з роками змінилась зовнішність та імідж відомого ведучого Сергія Притули
Як з роками змінилась зовнішність та імідж відомого ведучого Сергія Притули

Проте, найлегендарнішою зачіскою відомого українського ведучого все ще залишається довге волосся. Саме з довгими пасмами знаменитість здобув широку популярність на українському телебаченні.

Як раніше виглядав Сергій Притула з довгим чорним волоссям
Як раніше виглядав Сергій Притула з довгим чорним волоссям

Слід нагадати, що після початку повномасштабної війни колись відомий український телеведучий почав активно займатись волонтерською діяльністю. З часом знаменитість все більше й більше поринав у свою нову діяльність, а в інтерв’ю Маші Єфросиніній згодом зізнався: на розважальне телебачення він не повернеться навіть після завершення війни.

Сергій Притула зазначив, що повномасштабна війна змінила його настільки сильно, що тепер він навряд чи зможе розважати людей і дарувати всім хороший настрій, як це було раніше. Знаменитість зазначив, що чекати його на розважальному телебаченні не варто.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини