Це просто вау: Камалія показала дітей від чоловіка-пакистанця, які виросли справжніми східними красунями

Відома українська співачка Камалія разом зі своїм коханим чоловіком виховує двох доньок – Арабеллу та Мірабеллу. Як дівчата виглядають сьогодні та якими красунями вони стали?

Найбагатша співачка України Камалія не лише зуміла побудувати приголомшливу кар’єру, але й влаштувала особисте життя. Знаменитість має чудову родину, а зі своїм чоловіком-пакистанцем Мохаммадом Захуром вже багато років живе душа в душу. Зіркова пара виховує двох доньок Арабеллу та Мірабеллу. Як сьогодні виглядають дівчата та чим займаються?

Діти Камалії

Цього вересня близнята відомої української співачки та її коханого чоловіка святкуватимуть свій ювілей – 10 років. Арабелла та Мірабелла з’явились на світ 6 вересня 2013 року. Вже сьогодні дівчата вражають своєю східною красою. Доньки Камалії до початку повномасштабної війни навчались у київській філії міжнародної британської школи, втім після 24 лютого діти артистки виїхали з України. Зараз зіркові нащадки живуть у Лондоні, втім час від часу вони таки повертаються в рідну країну.

Камалія нещодавно показала свіжі фотографії своїх дітей
Камалія нещодавно показала свіжі фотографії своїх дітей

До слова, в одному з нещодавніх інтерв’ю Камалії зізналась, що її доньки самі тягнуться до України. Наприклад, осінні канікули вони захотіли провести саме на батьківщині мами. Артистка зазначила, що вони з чоловіком Мохаммадом Захуром пропонували Арабеллі та Мірабеллі полетіти, наприклад, у Дубаї, втім вони воліли провести вільний час в Україні.

Чоловік та діти Камалії приїхали в Україну, щоб привітати бабусю з днем народження
Чоловік та діти Камалії приїхали в Україну, щоб привітати бабусю з днем народження

Варто нагадати, що вагітність Камалії та народження дітей були оповиті великою кількістю чуток. Відома українська співачка зі своїм чоловіком доволі довго не могли народити дитину. Знаменитість відвідувала чимало лікарів, які допомагали їй вирішити складнощі з вагітністю. Втім, одного дня Камалія дізналась, що їй таки вдалось завагітніти.

Проте, частина публіки вважала, що дітей знаменитості виносила сурогатна мати, а Камалія весь час імітувала живіт. Зірку довго турбували з нескінченними питаннями про те, чи дійсно вона не виношувала своїх дітей. На нетактовні запитання українська артистка відповідала коротко й зрозуміло: дітей вона виносила під своїм серцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини