Учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей прикрасила обкладинку чоловічого глянцю: українка, яка підкорює Голлівуд

Відома українська актриса та колишня учасниця популярного реаліті "Холостяк" Вікторія Варлей з'явилась на головній сторінці найпопулярнішого чоловічого журналу

Вікторія Варлей, відома українська актриса та блогерка, давно здобула популярність у кінематографі. Сьогодні зірка разом зі своїм коханим живуть за кордоном. У США знаменитість нещодавно знялась у фотосесії для надпопулярного чоловічого журналу. Зірка назвала це “успішним успіхом” і показала фотографію, яка стала обкладинкою нового випуску глянцю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Вікторія Варлей опублікувала допис, в якому висловила своє захоплення від співпраці з легендарним чоловічим журналом. Знаменитість зазначила, що вона дуже пишається тим фактом своєї біографії, що у 38 років з’явилась на головній сторінці глянцю.

Вікторія Варлей знялась у фотосесії для популярного журналу для чоловіків
Вікторія Варлей знялась у фотосесії для популярного журналу для чоловіків

Крім того, зірка українського кінематографа не забула відзначити й команду глянцю, з якою мала честь співпрацювати. Вікторія Варлей особливо подякувала професіоналам за те, що вони погодились втілити у життя її шалену ідею – зробити фотосет з шапочкою для плавання на голові. Знаменитість висловила вдячність головному редактору та співвласнику української філії журналу, а також – фотографам, мейкап-стилістам і своїм колегам.

У коментарях до нового допису Вікторії Варлей її шанувальники та друзі висловили захоплення такою важливою для знаменитості подією. Так, наприклад, Тарас Цимбалюк, Даша Трегубова, Наталка Денисенко засипали зірку компліментами. А ось Саша Мудра, з якою Віка Варлей мала змогу познайомитись на зніманні “Холостяка-12” назвала фотосет фантастичним. Марина Голд, яку актриса також зустріла на реаліті, зазначила, що на обкладинці глянцю ідеально все.

Вікторія Варлей з'явилась на головній сторінці популярного чоловічого журналу
Вікторія Варлей з’явилась на головній сторінці популярного чоловічого журналу

Нагадаємо, що відома українська актриса давно почала свою кар’єру. Знаменитість знімалась у чималій кількості стрічок, а найвідомішою з них є ситком “СуперКопи”. Там, до слова, Вікторія Варлей працювала разом зі своїм колишнім бойфрендом Тарасом Цимбалюком. Слід зазначити, що після розставання пара змогла зберегти дружні стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини