Ексдружина Потапа Ірина Горова показала трендовий манікюр на постарілих руках: зморшки не приховати фуксією

Відома українська бізнесвумен і продюсерка Ірина Горова засвітила в особистому блозі в Інстаграмі постарілі руки. Знаменитість зробила трендовий манікюр кольору фуксія

Ірина Горова, відома українська продюсерка, крім своєї основної професійної діяльності також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто розказує шанувальникам про останні події зі свого життя, а також ділиться цікавими фотографіями. Так, наприклад, нещодавно Горова зробила заяву, що стосується її бізнесу.

У своєму блозі знаменитість опублікувала фотографію, зроблену перед екраном ноутбука. Втім, Ірина Горова затулила рукою найважливішу частину, що була зображена на девайсі. Разом з тим, фанати цілком могли побачити, що знаменитість у момент, коли було зроблено фото, спілкувалась зі своїми колегами. В описі до нової Історії продюсерка зазначила, що вони з командою готують зміни, втім поки що не можуть сказати, які саме.

Колишня Потапа Ірина Горова опублікувала нове фото в Інстаграмі, в якому заінтригувала фанатів
Колишня Потапа Ірина Горова опублікувала нове фото в Інстаграмі, в якому заінтригувала фанатів

Втім, увагу шанувальників привернула не лише заява з інтригою, але й руки знаменитості. На нещодавно опублікованій фотографії відома українська продюсерка й бізнесвумен показала великим планом, як сьогодні виглядають її руки – з татуюваннями та трендовим манікюром кольору фуксії.

Разом з тим, неможливо не помітити особливість шкіри Ірини Горової. На руках знаменитості видніються зморшки, втім у поєднанні з татуюванням і молодіжним манікюром навіть така вікова особливість виглядає неймовірно. Слід зазначити, що у грудні 2022 року відома українська продюсерка та бізнесвумен відзначила ювілей – 45 років.

Відома українська бізнесвумен Ірина Горова цьогоріч святкуватиме 46-й день народження
Відома українська бізнесвумен Ірина Горова цьогоріч святкуватиме 46-й день народження

Нагадаємо, що раніше відома українська продюсерка перебувала у шлюбі зі своїм колегою Олексієм Потапенком. Разом зіркова пара була з 1999 по 2014 роки, а у цьому союзі на світ з’явився їхній спільний син Андрій Потапенко. Після розлучення знаменитостям вдалось зберегти дружні стосунки – й заради дитини, й заради кар’єри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини