Це просто вау: як виглядає єдина донька Кузьми Скрябіна та її чоловік – сімейна ідилія на фото

Єдина донька легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна Барбара замилувала шанувальників фотографією зі своїм чоловіком. Дівчина показала сімейну ідилію

Один із найвідоміших українських співаків Андрій Кузьменко поселився в серцях українців назавжди. Його ім’я хоча б раз чув кожен мешканець країни, а загибель артиста 2015 року в результаті ДТП стала національною трагедією. Після смерті артист залишив величезну музичну й культурну спадщину, а рідні й друзі запам’ятали його, як завжди щирого, справедливого й позитивного чоловіка.

Залишилась в артиста й родина. Дружина та єдина донька Кузьми Скрябіна по сьогодні докладають максимальних зусиль, аби ніхто й ніколи не забув про все хороше, що зробив їхній чоловік і батько за життя. Кохана Андрія Кузьменка Світлана заснувала благодійний фонд імені свого покійного чоловіка, а донька артиста зі своїм чоловіком відкрила в українській столиці заклад “Львівські круасани” з кодовою назвою “Місця щасливих людей”, присвяченою легендарній пісні Кузьми.

Андрій Кузьменко зі своєю єдиною донькою Марією-Барбарою
Андрій Кузьменко зі своєю єдиною донькою Марією-Барбарою

До слова, донька відомого українського музиканта своє життя пов’язала з медициною. Хоча багато людей були впевнені, що дівчина стане представницею творчої професії, вона після завершення школи вступила до медичного університету. 2020 року дівчина здобула диплом і почала працювати дерматологом-косметологом в одній із київських клінік.

Попри всі життєві випробування, чудово склалось не тільки професійне, а й особисте життя доньки Кузьми. Дівчина 2019 року вийшла заміж за свого однокурсника Віктора Тура. Весілля було шикарним, а на свято завітало чимало представників українського шоубізу.Сьогодні Марія-Барбара час від часу ділиться з підписниками свіжими фотографіями на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно дівчина опублікувала фотографію зі своїм чоловіком і собакою. Свіжий кадр буквально замилував шанувальників. На фото чудово видно, що закохані щасливі бути разом. До слова, поки що зіркова пара не стала батьками, втім усе попереду.

Донька Кузьми Скрябіна показала нове фото з чоловіком і собакою
Донька Кузьми Скрябіна показала нове фото з чоловіком і собакою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини