“Зате харизматична”: Слава Камінська після скарг на зайву вагу вразила фото з пухкими щоками та зморшками

Нещодавно відома українська співачка скаржилась на зайву вагу, а тепер показала правдиві фотографії з "додатковими" кілограмами. Знаменитість не ховає власні недоліки

Відома українська співачка Слава Камінська свого часу здобула популярність в гурті “НеАнгели”. Сьогодні професійна діяльність артистки майже стоїть на павзі, а з початком повномасштабної війни зірка вирішила переїхати разом із дітьми за кордон. В іншій країні знаменитість знайшла своє кохання й почала налагоджувати особисте життя, втім одна проблема не дає Славі Камінській спокою.

Річ у тім, що останнім часом чи не основною темою, яку зірка обговорює зі своїми шанувальниками, є зайва її вага. Відносно нещодавно артистка поскаржилась, що набрала небажані кілограми, а тепер і зовсім вирішила пожартувати. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала серію фотографій, які відредагувала у фотошопі.

На п’яти опублікованих кадрах можна помітити поступові зміни у зовнішності Слави Камінської – від пишної фігури до занадто стрункої. Знаменитість запропонувала шанувальникам відгадати, який кадр вона не редагувала у фотошопі. Слід зазначити, що нова публікація знаменитості серйозно сполохала її підписників, оскільки вони зовсім не впізнали артистку. Ба більше, декому навіть здалось, що на опублікованих фотографіях зображена мама Слави Камінської.

Слава Камінська серйозно сполохала мережу несподіваними фото
Слава Камінська серйозно сполохала мережу несподіваними фото
Камінська показала, як виглядала б, якби мала зайву вагу
Камінська показала, як виглядала б, якби мала зайву вагу

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка вже скаржилась своїм шанувальникам і друзям на особистій сторінці в Інстаграмі на кілограми, яких вона б не хотіла бачити. Знаменитість справедливо зауважила, що зайва вага завжди раптово й швидко з’являється, втім позбутись її завжди дуже важка задача. Хай там як, зірка не має намірів здаватись, тому нещодавно попросила у підписників поради.

Слава Камінська закликала прихильників і друзів порадити їй найдієвіші поради, які б допомогли скинути зайві кілограми. Разом з тим, зазначила знаменитість, для неї особливо важливим є не просто ефективна дієта, а така, щоб обмеження в їжі не були занадто суворими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини