Роки беруть своє: зірка серіалу “Вічний поклик” Ада Роговцева за цей час стала невпізнанною (ФОТО)

Відома українська акторка театру й кіно Ада Роговцева торік відзначила 85-річний ювілей. Як змінювалась зовнішність знаменитості впродовж її життя?

Одна з найвідоміших українських актрис торік відсвяткувала “круглий” ювілей. Знаменитість відзначила 85-й день народження, втім душею Ада Роговцева все ще молода та амбіційна. Видають поважний вік лише мудрі очі та зморшки на обличчі. Втім, навіть із ними знаменитість виглядає неймовірно – по-своєму привабливо й з ноткою шарму.

Відома українська актриса за своє життя не зробила ні однієї пластичної операції. Завадили цьому далеко не відсутність можливостей чи грошей. Найголовніше, чого не вистачало для кардинальних змін зовнішності – бажання. Ада Роговцева завжди чарувала жіночністю, а свою природну красу зірка українського кіно й театру пронесла крізь життя.

Як сьогодні виглядає відома українська актриса Ада Роговцева
Як сьогодні виглядає відома українська актриса Ада Роговцева

Ада Роговцева неодноразово наголошувала, що вона є цілковитим противником пластичної хірургії, оскільки старіння приймає з гордістю. Ба більше, знаменитість вважає, що дорослішання відкриває для неї цілий спектр нових ролей та можливостей у театрі. Разом з тим, наносити макіяж зірка полюбляє, оскільки вважає, що завжди має виглядати доглянуто.

Вже на початку своєї акторської кар’єри знаменитість здобула неабияку популярність. Річ у тім, що в особистості Ади Роговцевої поєднались виключні риси, які “в дуеті” зустрічаються вкрай рідко. Знаменитість завжди була не лише талановитою, але й привабливою артисткою – дивитись на зірку на екранах і у виставах видавалось цілковитим задоволенням.

Ада Роговцева показала, як виглядає її зовнішність у 85-річному віці
Ада Роговцева показала, як виглядає її зовнішність у 85-річному віці

Слід зазначити, що попри дорослий вік Ада Роговцева навіть не замислюється про пенсію. До початку повномасштабної війни знаменитість активно гастролювала всією Україною з виступами, а також знімалась у великій кількості стрічок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини